Οι κινήσεις που λατρεύουν οι άνδρες στο σεξ. Το να γνωρίζεις τι αρέσει στον σύντροφό σου δεν σημαίνει πως οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις θα βασίζονται στη δική του ικανοποίηση και μόνο. Το να ξέρεις το σώμα του και τις προτιμήσεις του,  έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο απολαυστικό σεξ για σένα… Αυτά αρέσουν στους άντρες και πρέπει να ξέρεις.

Οι κινήσεις που λατρεύουν οι άνδρες στο σεξ

Να σας βλέπουν να ξεντύνεστε

Να σηκώνετε αργά τη φούστα για να κατεβάσετε το καλσόν, να ξεκουμπώνετε αργά τα κουμπιά από το πουκάμισό σας και να τον κοιτάτε στα μάτια ενώ το κάνετε, να ξεκουμπώνετε το σουτιέν και να κρατάτε τα στήθη σας ενώ το βγάζετε. Τέτοιες κινήσεις τους τρελαίνουν.

Εσώρουχα

Οι κινήσεις που λατρεύουν οι άνδρες στο σεξ

Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας κατάστημα εσωρούχων και αγοράστε τα εσώρουχα που θα ήθελε να σας δει να φοράτε.

Παιχνίδια με τα πόδια

Οι άνδρες λατρεύουν να τρίβετε τα πόδια σας πάνω τους. Ξεκινήστε με τις γόβες σας, τρίβοντας απαλά τη γάμπα του και μετά βγάλτε τις και συνεχίστε με τις άκρες των ποδιών σας, πιο πάνω.Προσέξτε μόνο, αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, γιατί σύντομα δεν θα μπορεί να σηκωθεί από την καρέκλα.

Παιχνίδια με τα δάκτυλα

Πάρτε του το χέρι και ξεκινήστε να φιλάτε και να γλύφεται ένα προς ένα τα δάχτυλά του. Πόση ώρα πιστεύετε ότι θα αντέξει;

Πείτε του γλυκόλογα

Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους μιλάτε στα προκαταρκτικά. Σε κάποιους αρέσουν τα γλυκόλογα, να τους λέτε π.χ. ότι τους αγαπάτε, σε άλλους τα πιο πρόστυχα λόγια. Αρκεί να το κάνετε χαμηλόφωνα, πολύ κοντά στο αυτί του, ώστε να νιώθει την ανάσα σας εκείνη τη στιγμή. Αυτό θα του προκαλέσει ανατριχίλα.

Κολλήστε πάνω του

Ακόμα κι αν είστε με τα ρούχα, το να πιέζετε το στήθος σας πάνω του είναι κάτι που σίγουρα θα τον αναστατώσει τρομερά.

Σοκολάτα

Μια σοκολάτα λιωμένη στο σώμα σας θα είναι ένα σούπερ γλύκισμα για αυτόν θα το απόλαυσή τρώγοντας και γλείφοντας …

Στο μπάνιο

Μπείτε μαζί του στο μπάνιο και αρχίστε να πλένετε αργά κάθε σημείο του σώματός του. Απολαύστε το μαζί του !

Ζουλήξτε τα οπίσθια του

 Όταν είστε σε φάση προκαταρκτικών τραβήξτε τον πάνω σας από τα οπίσθια του και ζουλήξτε τα, πιέστε τα με δύναμη ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά σας… είναι μία κίνηση ματ από εσάς που θα τον έκπληξη!

Αρχίστε τον αυνανισμό μόνη σας

Πηγαίνετε στο κρεβάτι, ξεκινήστε μόνη σας και όταν θα είστε έτοιμη… αρχίστε αισθησιακά τα βογγητά γρήγορα θα είναι δίπλα σας για να συνεχίσετε μαζί !

Δείτε μαζί ταινίες πορνό

Δείτε μαζί ταινία πορνό και κάνετε σεξ κατά την διάρκειά της.