6 Μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές – tips. Μεταλλικές σκιές, εντυπωσιακό trendy μακιγιάζ ματιών. Λάμπω όταν το φοράω στην καθημερινότητα μου αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις μου. Κορυφαία τάσσει στο μακιγιάζ, ένα λαμπερό look, κερδίζω τις εντυπώσεις.

Makeup tips για «επαγγελματικό» μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές

Θέλω επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Ακολουθάω, εκτελώ κάποια βασικά βήματα. Πετυχαίνω το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Primer ματιών

Η τέλεια εφαρμογή μιας μεταλλικής σκιάς, παραμένει στη θέση της για πολύ ώρα. Ετοιμάζω την  κατάλληλη προετοιμασία στα βλέφαρα. Βάζω ένα primer ματιών η σκιά έχει απλωθεί πολύ πιο εύκολα και ομοιόμορφα, αποφεύγοντας το μουτζούρωμα.

Σκιά βάσης

Ξεκινώ το μακιγιάζ των ματιών με μια απαλή ματ nude σκιά το μεταλλικό χρώμα δείχνει πιο έντονο και εντυπωσιακό. Ο συνδυασμός του μεταλλικού με ένα ουδέτερο χρώμα σκιάς δίνει το ιδανικό Makeup look.

Μεταλλική σκιά ματιών 

Αφού προετοίμασα τα βλέφαρα σου, εφάρμοσα το μεταλλικό χρώμα της αρεσκείας μου. Κάνω ένα γεμάτο και παχύ στρώμα μεταλλικής σκιάς κι όχι απλά ένα πέρασμα. Δημιουργώ το τελικό look μου, είναι πιο λαμπερό και εκθαμβωτικό.

Προτείνω την εφαρμογή της συγκεκριμένης σκιάς με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας το δάχτυλο. Το αποτέλεσμα, έγινε πιο έντονο και το χρώμα στέκεται καλύτερα.

Eyeliner για πιο σαγηνευτικό βλέμμα

Προαιρετικά, μπορεί να βάλω μια γραμμή με μαύρο μολύβι ή eyeliner. Με αυτό τον τρόπο οι ανοιχτόχρωμες μεταλλικές σκιές θα φαίνονται καλύτερα και το μακιγιάζ μου θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Έντονη μάσκαρα

Προκειμένου το τελικό metallic makeup σου να είναι glamorous, θα χρειαστεί να εφαρμόσω αρκετή μάσκαρα, κάνοντας τις βλεφαρίδες μου να φαίνονται μακριές και πυκνές.

6 Εντυπωσιακά μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές

Στα makeup tutorials βλέπω πως να δημιουργήσω απλά, αλλά και επαγγελματικά μακιγιάζ σε μεταλλικές αποχρώσεις. Η χρήση τους είναι κατάλληλα για καθημερινή και επίσημη εμφάνιση μου.

Γήινο smokey μακιγιάζ με μια ματ και μια μεταλλική σκιά

Είναι ιδανικό ένα κομψό μακιγιάζ με μεταλλική σκιά μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Συνδυάζω το ανοιχτό ματ καφέ με το μεταλλικό και μπορώ να το δημιουργήσω πολύ εύκολα. Ακολουθώ τα βήματα του παραπάνω makeup tutorial, έχω τέλειο αποτέλεσμα.

Στην καθημερινότητα μου δεν χρειάζεται να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες. Το βήμα αυτό το κάνω όταν θέλω να πετύχω ένα πιο glamorous look.

Μακιγιάζ σε σκούρες ροζ αποχρώσεις

Glamorous μακιγιάζ με χρυσή και καφέ σκιά

Εντυπωσιακό μακιγιάζ ο συνδυασμός του χρυσού με το καφέ. Τα χρώματα ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και δίνει στο βλέμμα μια λαμπερή ένταση.

Η χρυσή μεταλλική σκιά στο εσωτερικό των ματιών προσθέτει φωτεινότητα στο βλέμμα, ενώ η σκούρα καφέ στην εξωτερική γωνία των ματιών δίνει την απαραίτητη ένταση. Ενώ η ενδιάμεση μπεζ σκιά που εφαρμόζω στην πτυχή των ματιών χαρίζει στο metallic makeup το βάθος που το απογειώνει.

Έντονο βραδινό smokey eyes με χρυσό και μαύρο

Έντονο και βραδινό μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές, αυτό το video μου δίνει μια εξαιρετική ιδέα.

Ένα makeup με σκούρες γωνίες και φωτεινό βλέφαρο στη μέση που ολοκληρώνω εκπληκτικά με μαύρο winged eyeliner.

Εκτός από την μαύρη ματ και τη χρυσή μεταλλική σκιά, χρησιμοποιώ μια μπεζ, μια σκούρα ροζ και μια καφέ.

Μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές και έντονο κόκκινο κραγιόν

Αυτό το makeup δίνει ένταση στα χείλη και μια διακριτική λάμψη στα μάτια.

Προσθέτω το κόκκινο κραγιόν και κάνω το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών πιο βραδινό, πιο γιορτινό. Θέλω να διατηρήσω μια πιο φυσική όψη στο look μου, επιλέγω να ολοκληρώσω αυτό το metallic makeup με ένα απαλό ροζ ή μπεζ κραγιόν.

Σκούρο πράσινο μεταλλικό smokey eyes

Το πράσινο μεταλλικό smokey eyes με ενδιαφέρει ως μια εναλλακτική πρόταση μακιγιάζ.
Συνδυάζω με μαύρη και καφέ σκιά για να δώσω το απαραίτητο βάθος στο βλέμμα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ολοκληρώνω αυτή την πρόταση με ένα nude κραγιόν και φεύγω για τη βραδινή ή γιορτινή μου έξοδο.

Ακολούθα την σελίδα στο facebook