Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά είμαι ερωτευμένη όμως με τον συνάδελφό μου από την εργασία μου. Είμαι η Ιωάννα από την Αθήνα, παντρεμένη, σε έναν γάμο που έκανα επειδή ήθελα να κάνω οικογένεια. Ερωτευμένη με τον άντρα μου δεν ήμουν, όμως, με το πέρασμα του χρόνου τον αγάπησα και μαζί δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Έναν γνώρισα και τον παντρεύτηκα. Ο Βασίλης ήταν ο πρώτος άντρας στην ζωή μου που γνώρισα, έκανα σχέση και παντρεύτηκα τελικά. Οι επιλογές μου πριν από αυτόν δεν με οδήγησαν ούτε σε σχέση αλλά ούτε σε σεξουαλική συνεύρεση.

Αυτή είναι η προσωπική μου ρουτίνα πλέον, ο Βασίλης, η οικογένεια και η εργασία μου. Έτσι περνούσε η ζωή μου μέχρι που στην χώρο της εργασίας μου ήρθε ένας νέος συνάδελφός ο Παύλος.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τα βλέμματα μας ένοιωσα πρωτόγνωρα αισθήματα που δεν μπορούσα να τα προσδιορίσω. Παρόλο είναι από άλλο τμήμα, συναντιόμαστε συχνά είτε στο ασανσέρ είτε στην κουζίνα για καφέ.

Κάθε φορά που τον βλέπω το βλέμμα του με καθηλώνει. Ένα γειά δυο τρείς κουβέντες χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ όμως θέλω να μάθω για αυτόν, είναι παντρεμένος, έχει οικογένεια, έχει σχέση. Αν έχει σχέση με ποια;

Θέλω να μάθω και διστάζω να ρωτήσω τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους μου γιατί δεν θέλω να δώσω στόχο.

Από τότες που τον γνώρισα προσπαθώ να δημιουργώ καθημερινά ευκαιρίες να τον συναντώ έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Όταν απουσιάζει για οποιανδήποτε λόγο από την εταιρεία, νιώθω περίεργα, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην εργασία μου, έχω νευρικότητα και δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα. Ειλικρινά δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Τι πρωτόγνωρα αισθήματα είναι αυτά για εμένα;

Συνέχεια τον σκέφτομαι ακόμα και όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου με τον άντρα μου και την οικογένεια μου. Φαντάζομαι να τον αγγίζω, να τον χαϊδεύω, να τον φιλάω. Ακόμα και όταν κάνω σεξ με τον άντρα μου, αυτόν φαντάζομαι και έρχομαι σε δυνατό οργασμό.

Ο σύζυγος μου είναι υπέροχος άνθρωπος δεν θέλω να χωρίσω και να χαλάσω την οικογένειά μου. Από την άλλη ποτέ δεν ένιωσα αυτά τα αισθήματα που νοιώθω τώρα για το Παύλο.  

Δεν γνωρίζω αν με τον Παύλο υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και αν γίνει; Τι θα κάνω μετά; Να χωρίσω; Και αν είναι απλώς ένα πάθος της στιγμής; Είμαι πολύ, μα πάρα πολύ μπερδεμένη.

Τι διλλήματα είναι αυτά που με διακατέχουνε; Πώς να το χειριστώ όλο αυτό;