Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, με τον Συνδυασμό Αττική Μπροστά του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, γνωστή για τις επιτυχημένες ερμηνείες της στο θέατρο και την τηλεόραση, αποφάσισε να αγωνιστεί για την προοπτική της Αττικής σε μια διαφορετική σκηνή, αυτή της πολιτικής.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά 1

Μπορεί μέχρι σήμερα να έχει λάμψει με το ταλέντο της και την αφοσίωσή της στην τέχνη του θεάτρου. Αλλά τώρα, αποφάσισε να αναλάβει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο: τον ρόλο της υποψήφιας στις Περιφερειακές Εκλογές της Αττικής.

Αυτή η απόφαση αναδεικνύει τον δυναμισμό και τον ενεργητικότερο ρόλο που μπορεί να παίξει μια γυναίκα ηθοποιός στην πολιτική σκηνή.

Με την υποστήριξη του εκλογικού συνδυασμού Αττική Μπροστά με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επιδιώκει να δώσει φωνή στα θέματα που την ενδιαφέρουν και να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των πολιτών στην Αττική.

Ως ηθοποιός, γνωρίζει τη δύναμη του πολιτισμού στην εκπαίδευση και την καλλιτεχνική έκφραση. Συνειδητοποιεί πόσο σημαντικό είναι να διδάσκουμε και να ενισχύουμε τον πολιτισμό μας για την εξέλιξη της κοινωνίας μας.

“Ο πολιτισμός δεν είναι απλώς μια συλλογή αντικειμένων ή μια σειρά εκδηλώσεων. Είναι η γλώσσα μας, οι ιστορίες μας, οι παραδόσεις μας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόμαστε και συνδεόμαστε με τους άλλους. Είναι ο τρόπος με τον οποίο κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας και δημιουργούμε νέες ιδέες”.

Η πρόταση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και να δώσουμε έμφαση στην εκπαίδευση των νέων μας στον πολιτισμό.

“Ας διδάξουμε στις νέες γενιές την αξία της τέχνης, της μουσικής, του θεάτρου και των λόγων. Ας ενισχύσουμε τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις και ας δημιουργήσουμε χώρους όπου ο πολιτισμός μας θα ανθίζει”.

Ο λόγος που μια γυναίκα ηθοποιός επιλέγει την πολιτική σκηνή είναι σημαντικός. Όπως η ίδια μας είπε

“ Ο ρόλος των γυναικών στην πολιτική είναι κρίσιμος για την εξισορρόπηση των φύλων και την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών” .

Αλεξάνδρα-Παλαιολόγου-Υποψήφια-Περιφερειακή-Σύμβουλος-στο-Κεντρικό-Τομέα-Αθηνών-με-τον-Νίκο-Χαρδαλιά

Η Αλεξάνδρα αντιπροσωπεύει τη δύναμη και το πάθος που μπορούν να φέρουν οι γυναίκες στην πολιτική σφαίρα.

Η υποψηφιότητά της αποτελεί την διακήρυξη ενός πάθους για την προοπτική της Αττικής και της χώρας μας.

“Η πολιτική δεν είναι αποκλειστικότητα ενός φύλου ή ενός επαγγέλματος” και συμφωνούμε μαζί της. Η Αλεξάνδρα είναι η απόδειξη ότι οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες μπορούν να είναι και επιτυχημένοι πολιτικοί.

Οι Περιφερειακές Εκλογές της Αττικής θα ανοίξουν νέα κεφάλαια στην πολιτική σκηνή της περιοχής. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φέρνει τη φρεσκάδα της τέχνης και το πάθος της αλλαγής σε αυτήν την διαδικασία. Η εξέλιξή της από γυναίκα ηθοποιό σε υποψήφια αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να διαδραματίσουν δραστικό ρόλο στην κοινωνία μας.

Καλή επιτυχία Αλεξάνδρα!

Interview:Κωνσταντία Γραμματικοπούλου