Αντιοξειδωτική φυσική μάσκα προσώπου με κακάο, μέλι και λεμόνι. Το κακάο με τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει προστατεύει, αποτοξινώνει και ανανεώνει τα κύτταρα του προσώπου.

Το λεμόνι με παρόμοια δράση ανανεώνει την επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας επιπλέον φωτεινότητα και λάμψη.

Μάσκα Προσώπου

Είναι απαραίτητο κατά καιρό να ασχολείστε με την επιδερμίδα σας με μια υψηλής ποιότητας μάσκα προσώπου. Οι μάσκες προσώπου έχουν αναγεννητικές, θρεπτικές, καθαριστικές και ενυδατικές επιδράσεις. Επιλέξετε μια μάσκα ομορφιάς που να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας. Μια κατάλληλα επιλεγμένη μάσκα προσώπου ενυδατώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα. Καθαρίζει βαθιά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα έως και την ακμή, και προσθέτει βιταμίνες σε όλους τους τύπου δέρματος. Στην λιπαρή επιδερμίδα καθαρίζει του φραγμένους και διευρυμένους πόρους.

Οι αναζωογονητικές μάσκες προσώπου αποκαθιστούν την κυτταρική δραστηριότητα και ρυθμίζουν την παραγωγή του κολλαγόνου. Για την απαιτητική, κουρασμένη ή γηράσκων επιδερμίδα η μάσκα προσώπου είναι απαραίτητη.

Αντιοξειδωτική φυσική μάσκα προσώπου με κακάο, μέλι και λεμόνι

Ο συνδυασμός των δύο είναι εκπληκτικός και η κατασκευή και εφαρμογή της μάσκας απλή και γρήγορη.

Υλικά:

1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο

1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι

1 κουταλάκι της σούπας μέλι

Τρόπος εφαρμογής:

Τοποθετείτε  όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε  καλά. Εφαρμόζετε το μίγμα στο πρόσωπο σας και το αφήνετε να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Αφαιρείτε τα υλικά με χλιαρό νερό και είστε έτοιμες.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μάσκες ομορφιάς για πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.