Αθλητές που εμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη . Υπήρξαν  θρύλοι των γηπέδων και οι οπαδοί ζητωκραύγαζαν τα ονόματα τους. Ήταν φυσικά τεράστιοι αθλητές που ήθελαν να δοξαστούν και στη μεγάλη οθόνη.

Αθλητές που εμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη

MICHEAL JORDAN:

Ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών πρωταγωνιστεί μαζί με τον bugs bunny και τους άλλους ήρωες της WB στην κωμωδία του 1996 ‘’SPACE JAM’’.Η ταινία ήταν άκρως απολαυστική με έναν MICHEAL JORDAN όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει. Στα θετικά της ταινίας η εμφάνιση και άλλων μεγάλων αθλητών του ΝΒΑ όπως ο CHARLES BARKLEY.

ERIC CANTONA:

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αφού αποσύρθηκε από τα γήπεδα της Αγγλίας αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Έτσι λοιπόν έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως το ‘’French film’’ αλλά και στο’’Looking for Eric’’ που είχαν πολλές υποψηφιότητες το 2009. Αποκορύφωμα φυσικά  υπήρξε  το ‘’Elizabeth’’ δίπλα στην  Kate Blanchett που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.

PELE:

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ συμπρωταγωνιστεί μαζί με το Sylvester Stallone και το Micheal Caine στην ταινία ’’Η μεγάλη απόδραση των 11’’. Μιλάμε για μια αξιόλογη πολεμική ταινία που θίγει διάφορα πολιτικά θέματα και διαθέτει ένα άψογο καστ ηθοποιών. Επίσης στην ταινία εμφανίζονται και άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Μπομπι μουρ και ο Αρντιλες. Να σημειωθεί ότι η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

MIKE TYSON:

Ο οξύθυμος σταρ των ρινγκ που με τη συμπεριφορά του μας έκανε να το γνωρίσουμε και από την καλή και από την ανάποδη είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο HANGOVER 2. Μάλιστα είχε δηλώσει ότι συμμετείχε για να πληρώνει την εξάρτηση του στα ναρκωτικά. Από τότε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και όντας πλέον απεξαρτημένος ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του που αποτελεί την αυτοβιογραφία του.

HULK HOGAN:

Ο γιγαντόσωμος παλαιστής του κατς που κάποτε γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Αμερική και κατάφερε να γίνει κούκλα , συμμετείχε σε αρκετές ταινίες στην καριέρα του. Όμως αυτή που έρχεται εύκολα στη μνήμη μας είναι η συμμετοχή του στην ταινία ’’ROCKY 3’’ όπου ήρθε αντιμέτωπος με το Sylvester Stallone και τον έκανε πραγματικά να δείχνει λίγος … μπροστά του.

Ακολούθα την σελίδα του aboutwoman στο facebook