Χαρακτηριστικά του άντρα που προσέχουν οι γυναίκες . 5 Πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Το χαμόγελο του: σίγουρα όλες οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από ένα ωραίο χαμόγελο που συνεπάγεται βέβαια και πολλά άλλα. Όμως το κυριότερο είναι να βλέπουν έναν άντρα ήρεμο, ευχάριστο, γλυκό που χαμογελάει συχνά χωρίς να καταντάει γελοίος.

Η καλή στάση σώματος: εντάξει δεν είπαμε να είναι “φέτες” και να έχει χέρια πρησμένα σαν του Σβαρτζενέγκερ, όμως μια καλή στάση σώματος όπως π.χ. να μην καμπουριάζει, δείχνει σε έναν άντρα σιγουριά, δυναμισμό και φυσικά αυτοπεποίθηση.

Η φωνή του: πράγματι ένας άντρας με μπάσα και ερωτική φωνή σίγουρα γοητεύει το γυναικείο πληθυσμό. Από την άλλη βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι ο άντρας να μιλάει αργά, ήρεμα και καθαρά έτσι ώστε να δε’ιχνει μυστήριος προς τις γυναίκες.

Το ντύσιμο του: πολλοί άνδρες δεν δίνουν σημασία σε αυτήν την κατηγορία θεωρώντας πως η μόδα είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται. Όμως αυτό που πρέπει να επισημαίνουμε είναι πως πάντα υπάρχουν ρούχα που μας ταιριάζουν και πως πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή σε σημεία που νομίζουμε ότι δεν φαίνονται όπως π.χ. τα παπούτσια.

Το βλέμμα του:  εντάξει πολλές γυναίκες παθαίνουν κάτι όταν αντικρίζουν ανοιχτόχρωμα μάτια, όμως αυτό που πραγματικά τις καθηλώνει είναι ένα εντυπωσιακό και σπινθηροβόλο βλέμμα που επικεντρώνεται πάνω τους και τις κάνει να αισθάνονται μοναδικές.

Η ηρεμία του: δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy σε έναν άντρα από την άνεση και την ηρεμία που εκπέμπει στις γυναίκες. Αυτό φυσικά κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ασφάλεια, προστασία και σιγουριά.