Χειμωνιάτικος γάμος. Η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου

Όταν κλείνουμε τα μάτια και ονειρευόμαστε το γάμο μας. Οι περισσότερες από εμάς βλέπουμε τον εαυτό μας νυφούλες το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο μέρος την ώρα που δύει ο ήλιος . Με ανάλαφρη διάθεση να υπάρχει διάχυτη τριγύρω μας, αφού όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά το καλοκαίρι οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι. Υπάρχουν όμως και νύφες που επιλέγουν να παντρευτούν το χειμώνα.  Νύφες που βλέπουν την ομορφιά αυτής της εποχής και την προτιμούν έναντι του καλοκαιριού. Διαβάζοντας τη συνέχεια αυτού του άρθρου θα διαπιστώσετε πόσο δίκιο έχουν και ίσως αλλάξετε την επιθυμία και τα σχέδιά σας. Γιατί ο χειμώνας μπορεί να είναι η πιο κρύα εποχή του έτους, κρύβει όμως μια ζεστή γοητεία. Απλά φανταστείτε το σκηνικό. Οι νιφάδες του χιονιού να πέφτουν και εσείς με τα γάντια και την ομπρελίτσα να ταιριάζουν απόλυτα στο νυφικό σας. Περπατάτε πάνω στο κόκκινο χαλί για να συναντήσετε τον άντρα της ζωής σας, ένα βήμα πριν την κοινή σας ζωή. Πέρα όμως από αυτήν την τόσο όμορφη εικόνα που σίγουρα θέλετε να ζήσετε υπάρχουν και πιο πρακτικοί λόγοι για αυτήν σας την απόφαση.

Χειμωνιάτικος γάμος

Καταρχήν, μιας και οι περισσότεροι γάμοι τελούνται το καλοκαίρι, ο δικός σας θα είναι ξεχωριστός,επειδή οι καλεσμένοι σας δε θα έχουν να πάνε σε άλλο γάμο την ίδια περίοδο,οπότε είναι πιο εύκολο για αυτούς να τον θυμούνται.

Χειμωνιάτικος γάμος. Η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου

Επιπλέον, θα βρείτε πιο εύκολα διαθέσιμη την εκκλησία που θέλετε να παντρευτείτε αλλά και το χώρο στον οποίο θέλετε να κάνετε τη δεξίωση σας. Το καλοκαίρι, ειδικά για αίθουσες δεξίωσης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, θα πρέπει να κάνετε την κράτηση ακόμα και ένα χρόνο πριν προκειμένου βρείτε ελεύθερη τη δική σας. Σκεφτείτε πόσα λίγα Σαββατοκύριακα έχει το καλοκαίρι και θα δείτε πόσο δύσκολο είναι να εξυπηρετηθείτε από την εκκλησία και την αίθουσα δεξίωσης της πρώτης σας επιλογής…

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, σκεφτείτε επίσης και τον οικονομικό παράγοντα. Η ζήτηση για της υπηρεσίες του γάμου το χειμώνα, κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Επομένως, είναι πιο εύκολο να βρείτε οικονομικές τιμές σε οτιδήποτε χρειαστείτε για το γάμο σας από νυφικά και μπομπονιέρες μέχρι φωτογράφους και ηχητική κάλυψη.

Πέρα όμως από τις χαμηλές τιμές που θα πετύχετε, θα έχετε και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Για τους επαγγελματίες του γάμου δε θα είστε απλά ένας πελάτης στη μεγάλη λίστα που έχουν, αλλά ίσως και ο μοναδικός πελάτης του μήνα, επομένως θα προσπαθήσουν ιδιαίτερα για να σας ικανοποιήσουν μιας και χρόνο διαθέτουν αλλά και διάθεση.

Η όλη ατμόσφαιρα του χειμερινού γάμου διαφέρει. Μπορείτε να δώσετε έναν πολύ ρομαντικό τόνο ανάβοντας μικρά κεριά στην εκκλησία αλλά και στο χώρο δεξίωσης. Για την εμφάνισή σας μπορείτε να προσθέσετε κάποιες γούνινες λεπτομέρειες και να χρησιμοποιήσετε πιο βαριά υφάσματα για το νυφικό σας. Παίξτε με τα χειμερινά χρώματα!! Χειμερινοί  χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να γίνουν με ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε του πάγου,  κόκκινο, πράσινο, μεταλλικά χρώματα αλλά και με μαύρο. Πρωτοτυπήστε με λουλούδια του χειμώνα, που θα κάνουν το γάμο σας διαφορετικό.

Χειμωνιάτικος γάμος. Η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου

Όσον αφορά τους καλεσμένους σας, θα έχετε τη χαρά να παρευρεθούν περισσότεροι μιας και οι υποχρεώσεις τους για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση) είναι λιγότερες και σίγουρα δε θα λείπουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου 2

Αλλά και το γαμήλιο ταξίδι σας, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το να το οργανώνατε το καλοκαίρι. Οι προορισμοί εξακολουθούν να είναι πολλοί. Τί πιο όμορφο να βρεθείτε με τον άντρα σας σε έχει τοπίο κάτασπρο από το χιόνι και εσείς να κάθεστε δίπλα από το αναμμένο τζάκι; Από την άλλη μπορείτε να φύγετε για κάποιες μέρες σε εξωτικές μέρη και να γυρίστε πίσω μαυρισμένοι! Σίγουρα μια τέτοια αλλαγή θα σας αναζωογονήσει!

Για διαφορετικούς γάμους, τολμήστε να τελέσετε το γάμο σας στην καρδιά του χειμώνα. Όπως είδατε, έχετε όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος σας !!