Διάσημες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες. Ήταν άλλοτε διασκεδαστικές, άλλοτε τρομακτικές και άλλοτε παραμυθένιες.  Φυσικά μιλάμε για Χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Οι ταινίες αυτές δεν θα μπορούσαν να μην είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων αφού έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τη ζεστή ανάμνηση που έχουμε για την πιο μαγική γιορτή του χρόνου. 

Φόρεσε το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, ετοίμασε ζεστή σοκολάτα και απόλαυσε μερικές από τις πιο αστείες, συγκινητικές και ρομαντικές ταινίες των Χριστουγέννων!

Διάσημες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

  • Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων (1993): Ένα χορταστικό παραμύθι από τον μετρ του είδους Τιμ Μπάρτον. Μας έκανε για πρώτη φορά να νιώσουμε, πέρα από μαγεία, και φόβο για τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας τα πολύ ωραία με το Holloween.
  • Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (2000): Για άλλη μια φορά ο Τζιμ Κάρεν μας εξέπληξε ευχάριστα. Χαρίζοντας άπειρες στιγμές διασκέδασης και γέλιου ως μοναχικός αλλά καλόκαρδος καλικάντζαρος, εντυπωσιάζοντας μας με την αποκρουστική όψη του.
  • Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2009): Ένα από τα κλασσικότερα παραμύθια παίρνει ξανά σάρκα και οστά, αυτή τη φορά σε μορφή animation. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Τζιμ Κάρεν.  Στο ρόλο του Σκρούτζ ξεπερνάει κάθε προσδοκία χαρίζοντας μια πραγματικά μαγευτική ταινία.
  • Ο Άγιος Βασίλης μου (1994): Ο Τιμ Αλλεν πρωταγωνιστεί σε μια από τις ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που μας κάνει να ξαναθυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια. Τότε που ανυπομονούσαμε να δούμε τον Αη Βασίλη. Η ταινία αυτή μας κάνει να συγκινηθούμε, να ονειρευτούμε και τέλος να πιστέψουμε στην ύπαρξή του.