Ενυδατικές Κρέμες. Οι ενυδατικές κρέμες σκοπό έχουν να ενυδατώσουν την επιδερμίδα του προσώπου.

Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου είναι ένα μείγμα χημικών και φυσικών συστατικών ειδικά φτιαγμένες έτσι ώστε να παρέχουν στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας περισσότερη απαλότητα, σφριγηλότατα και ευκαμψία.

Ο κύριος ρόλος τους όμως είναι να περιέχουν στην επιδερμίδα του προσώπου περισσότερη «υγρασία» για να την ενυδατώνουν. Τα χημικά και φυσικά συστατικά που περιέχουν ποικίλουν από κρέμα σε κρέμα. Για αυτό τον λόγο η αποτελεσματικότητά τους είναι διαφορετική.

Μια ενυδατική κρέμα τουλάχιστον πρέπει να χρησιμοποιεί η κάθε γυναίκα για την καθημερινή ενυδάτωση. Είναι επιβεβλημένη υποχρέωση της για μια υγιή επιδερμίδα.

Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα, βελτιώνει την υφή της και αντιστέκεται περισσότερο στα σημάδια του χρόνου.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τακτικά μια καλή ενυδατική κρέμα, κατά κανόνα διατηρούν ένα λαμπερό πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια που ακτινοβολεί.

Επίλεξε τη σωστή ενυδατική κρέμα για την περιποίηση του προσώπου σου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα μια φορά την ημέρα μετά το πρωινό ξύπνημα.

Οι ενυδατικές κρέμες βρίσκονται στην κορυφή των πιο χρήσιμων καλλυντικών και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από όλες τις γυναίκες.

 Η καθημερινή σου beauty ρουτίνα

Είναι από τα πιο βασικά βήματα στην καθημερινή beauty ρουτίνα μίας γυναίκας και το μυστικό για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα ακόμη κι αν δεν φοράς ίχνος makeup.

Κι όταν μιλάμε για ενυδάτωση δεν αναφερόμαστε μόνο στην κατανάλωση νερού ή στη σωστή διατροφή (φρούτα, λαχανικά κλπ) αλλά και στην καθημερινή χρήση της ενυδατικής κρέμας.