Ο τελικός του GNTM ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν !!!

Η Ειρήνη Καζαριάν ανακηρυχθεί νικήτρια του ριάλιτι μόδας συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους της κριτικής επιτροπής στη οποία συμμετείχαν η Βίκυ Καγιά, ο Αγγελος Μπράτης, η Ιλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός αλλά και του κοινού που συμμετείχε ψηφίζοντας διαδικτυακά στο GNTM.

Ο μεγάλος τελικός του GNTM  είχε μόδα, φωτογραφίσεις, βίντεο, πολλά και διαφορετικά συναισθήματα και πάρτι.

Οι τρεις φιναλίστ, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο έκαναν τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού.  Αυτές οι εμφανίσεις τους έκριναν το αποτέλεσμα και την νικήτρια του GNTM.  Δίπλα στις φιναλίστ  ήταν όλες οι παίκτριες που αποχώρησαν από το GNTM, και οι οποίες έζησαν μαζί τους την αγωνία.

Η Βίκυ Καγιά, αρχικά, ανακοίνωσε  με την βαθμολογία της τη μεγάλη νικήτρια του GNTM.

«Νικήτρια του GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν.»

Η Νικήτρια κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Ο τελικός ξεκίνησε με τις τρεις φιναλίστ να δοκιμάζονται σε ένα διαφημιστικό για το Campari. Ένα γύρισμα που θύμισε έντονα Hollywood, με τα κορίτσια να φορούν εντυπωσιακές μαύρες δημιουργίες με concept την συνάντηση με το αγόρι τους. Στο Μεγάρο Υπατία γυρίστηκε το concept. Η μία πίσω από την άλλη ανέβηκαν γρήγορα μια σκάλα, μπήκαν στην εντυπωσιακή αίθουσα του Μεγάρου Υπατία και εκεί συνάντησαν το αγόρι τους, ένα όμορφο μοντέλο το οποίο έπρεπε να φιλήσουν. Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει την διαφορά από τις άλλες δύο συνυποψήφιες παίκτριες για τον τίτλο, την Εβελίνα Σκίτσκο και την  Μαριάννα Παινέση.