Η Προδοσία του Φίλου μου με την Αδερφή μου. Ο φίλος μου με απάτησε με την αδερφή μου.

Ονομάζομαι Εύα 28 ετών  και κατοικώ στην Αθήνα. Έγραψε, Αγαπητό ABOUTWOMAN θέλω να σας διηγηθώ την προσωπική μου ιστορία σχέσης με τον πρώην σύντροφό μου και το πως έφτασε στο τέλος της.

Η σχέση μας τον τελευταίο χρόνο πριν αποχωρήσω από την σχέση μου με τον φίλο μου δεν ήταν στα καλύτερά της.

Ο Γρηγόρης σε αυτό τον χρόνο είχε χάσει την μητέρα του και την δουλειά του. Βλέποντας τη δύσκολη ψυχολογική του κατάσταση, αποφάσισα να μην τον πιέζω και να του δώσω χώρο, ώστε να προσπαθήσει να ξανά βρει τον εαυτό του.

Θέλοντας να τον γνωρίσω τους δικούς μου τον κάλεσα στο σπίτι σε ένα οικογενειακό μας δείπνο. Είναι η πρώτη φορά που είδε τους γονείς μου και τα αδέρφια μου και που βρεθήκαμε όλοι μαζί. Από εκείνη την χρονική στιγμή ο Γρηγόρης επισκεπτόταν το σπίτι μου είτε να με περιμένει από την δουλειά μου είτε για να έρχεται να τρώει κάποιες φορές.

Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω να έρχονται σε επαφή με την αδερφή μου την Αμαλία και να μιλάνε ψιθυριστά μεταξύ τους. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την συμπεριφορά τους παρόλο που μετέπειτα κατάλαβα ότι ήταν το πρώτο καμπανάκι ανησυχίας.

Ένα τριήμερο οι γονείς μου μαζί με τον μικρό μου αδερφό έφυγαν για ένα ταξίδι θέλοντας να επισκεφτούν το πατρικό μας σπίτι στην Πελοπόννησο. Έμεινα πίσω στο σπίτι μαζί με την αδερφή μου, λογικό όπως ήταν ζήτησα και από τον Γρηγόρη να έρθει να μείνει μαζί μας.

Η μέρα περνούσε με τους τρείς μας βλέποντας ταινίες στο FilmNet πίνοντας κρασάκι και τρώγοντας πίτσες.

Η Προδοσία του Φίλου μου με την Αδερφή μου

Πήγαμε για ύπνο στο δωμάτιο μου με τον Γρηγόρη νωρίς. Για λόγο που δεν ξέρω ξύπνησα γύρω στις 5 το πρωί. Ο φίλος μου δεν ήταν δίπλα μου.

Η ώρα περνούσε και άρχισα να τον ψάχνω γιατί ανησύχησα. Τον πήρα τηλέφωνο, αλλά είχε αφήσει το κινητό στο δωμάτιο που κοιμόμασταν.

Κατέβηκα κάτω για να δω αν ήταν στο σαλόνι ή την κουζίνα, αλλά δεν ήταν κανείς τους. Όταν πέρασα από την πόρτα του δωμάτιού τις αδερφής μου άκουσα περίεργούς θορύβους. Άνοιξα την πόρτα και τους είδα να φιλιούνται και να φεσώνονται στο κρεββάτι της Αμαλίας.

Κοιτιόμασταν στα μάτια και όλοι είχαμε χάσει τα λόγια μας. Άρχισα να φωνάζω, μόλις συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί μεταξύ τους. Η αδερφή μου προσπάθησε να με διακόψει, και να ζητάει τον λόγο να μου εξηγήσει το ίδιο και ο Γρηγόρης. Δε δεχόμουνα καμμιά κουβέντα και τους ζήτησα και τους δύο να φύγουν από το σπίτι εκείνη την στιγμή και όπως έγινε.

Την επόμενη ημέρα γύρισαν και οι δικοί μου και τους εξήγησα γιατί έλλειπε η Αμαλία από το σπίτι. Έμεινα με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη τους από το γεγονός που τους εξιστόρησα.

Η μητέρα μου προσπάθησε να την πάρει τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε σε καμία κλήση της. Αποφάσισε να πάμε μαζί στο σπίτι που ζούσε ο Γρηγόρης για να ζητήσει εξηγήσεις και από τους δύο.

Τους βρήκαμε και τους δύο να περιμένουν την συνάντηση μας. Η αδερφή μου προσπάθησε να εξηγήσει στην μητέρα μου ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν πάνω από τις δίκες τους  δυνάμεις και ότι η μεταξύ τους ερωτική έλξη ήταν παραπάνω από αυτές.

Ο Γρηγόρης μας είπε πως για όλα έφταιγε η κατάθλιψή του. Πως έκανε ένα μεγάλο λάθος που δε μου είπε από πριν τα αισθήματα που έτρεφε για την αδερφή μου.

Η απάντηση μου σε αυτό ήταν ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πληγώνω κάποιον με αυτόν τον λόγο και τον τρόπο.

Ζήτησα από την μάνα μου να φύγω, και από τον Γρηγόρη να μην με ξαναπλησιάσει ούτε για να με χαιρετήσει. Εδώ και μερικούς μήνες δεν έχω μιλήσει ούτε σε εκείνον ούτε στην αδερφή μου έκτοτε.

Συμπέραινα ότι αυτός δεν μου άξιζε και ότι έχανα τον χρόνο μου μαζί του, Αυτό που με λυπή περισσότερο από όλα είναι η άθλια συμπεριφορά της αδερφής μου, δεν ξέρω πότε και εάν θα την συγχωρήσω.  Τώρα δίνω χρόνο, χώρο και προτεραιότητα στον εαυτό μου, κάνω πράγματα και σκέψεις που μου ευχαριστούνε την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό μου.

Ευχαριστώ που άκουσες την ιστορία μου και ξαλάφρωσα τις σκέψεις μου.