Καλοκαιρινές εμφανίσεις που κρύβουν κιλά! H συνολική σας εικόνα στο καλοκαιρινό ντύσιμο επηρεάζατε σε μεγάλο βαθμό από τα ρούχα και το στυλ τους. Το καλοκαίρι άλλωστε τα ρούχα που προτιμούνται να φορεθούν είναι ανάλαφρα και αποκαλυπτικά.

Οι τυχόν ατέλειες με τις ανάλογες στιλιστικές επιλογές σας μπορούν να καλυφθούν και να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο σίγουρες για το σώμα σας αυτό το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές εμφανίσεις που κρύβουν κιλά!

Δώστε ύψος στη σιλουέτα σας

Δώστε μήκος στο κορμί σας. Διαλέξτε για το ντύσιμό σας ρούχα που θα είναι του ίδιου χρώματος. Συνδυάστε κομμάτια σε κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος από πάνω προς τα κάτω.

Δώστε ενιαία κάθετη χρωματική γραμμή φορώντας ένα βασικό χρώμα ή αποχρώσεις που μοιάζουν μεταξύ τους, από πάνω προς τα κάτω. Θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο λεπτή.

Το μαύρισμα  είναι μια έξυπνη λύση για να μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες.. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε bronzers για να βοηθήσετε να μαυρίσουν ορισμένα σημεία που είναι πιο απαραίτητο. Όπως για παράδειγμα στο στέρνο σας, στις γάμπες σας ή στα μάγουλά σας.

Δώστε κατακόρυφες γραμμές  στα σχέδια ή στις γραμμές που έχουν τα ρούχα σας, βοηθούν επίσης να φαινόμαστε πιο λεπτές. Αυτές οι κατακόρυφες γραμμές στο ντύσιμό μας, μπορούν να δημιουργηθούν με φερμουάρ ή ραφές. Καθώς επίσης και να τονιστούν με εσάρπες που έχουν κάθετες ρίγες. Έτσι θα ενθαρρύνουμε τα βλέμματα των γύρω μας να κινηθούν προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Πράγμα το οποίο θα βοηθήσει στην οπτική επιμήκυνση της σιλουέτας μας.

Καλοκαιρινές εμφανίσεις που κρύβουν κιλά!

 Ψηλώσετε, θα φανείτε λεπτότερη. Φορέστε ψηλότερο τακούνι ή ακολουθήστε την trendy τάση της εποχής με τις ψηλές πλατφόρμες σε σχήμα σφήνας, που είναι εξαιρετικά άνετες. Μια άλλη έξυπνη και αποτελεσματική λύση για το καλοκαίρι, είναι να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια σε απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σας. Αυτό το τρικ θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα φαίνονται και πιο αδύνατα συνολικά.

Ένα maxi φόρεμα εξασφαλίζει στη γυναίκα που το φοράει μια εικόνα πολύ πιο αδύνατη. Εάν τώρα διαλέξετε και το σχέδιο του υφάσματος σωστά, με μικρά κάθετα σχέδια ή μονόχρωμο σκούρο χρώμα, θα εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στα καταστήματα θα βρείτε φορέματα maxi για όλες τις ώρες, που μπορείτε να τα φορέσετε άνετα το πρωί στο γραφείο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως μια εντυπωσιακή ζώνη ή μια όμορφη εσάρπα να τα φορέσετε και στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Οι κορσέδες, απαλύνουν τις άσχημες καμπύλες στις μαλακές περιοχές μας και επιπλέον εξαφανίζουν και τα περιττά παχάκια που τυχόν μπορεί να έχετε. Στα καταστήματα εσωρούχων θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο λυγερή με όμορφες καμπύλες εμφάνιση.

Τέλος ένα σωστό σουτιέν παίζει σημαντικό ρόλο γιατί όταν είναι κατάλληλα εξοπλισμένο, μπορούν κυριολεκτικά να εξαφανίσει κάποια παραπανίσια κιλά από το κορμί σας.