Κανόνας απαράβατος σωστή φροντίδα του προσώπου. Την ίδια φροντίδα και επιμέλεια που δείχνουμε για την όψη της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να δείχνουμε και το βράδυ.

Κανόνας απαράβατος σωστή φροντίδα του προσώπου

Κάποια στιγμή της ημέρας οι επαγγελματικές και κοινωνικές μας δραστηριότητες λαμβάνουν τέλος. Επιστρέφουμε σπίτι μας και άμεση προτεραιότητα αποτελεί να ξεφορτωθούμε το μακιγιάζ και να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί κούρασης ή έλλειψης χρόνου. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία του δέρματος.

Όλοι οι τύποι προσώπου, ανεξαιρέτως, πρέπει να καθαρίζονται από το μακιγιάζ με επιμέλεια κάθε βράδυ.

Μπορεί να πλένετε σωστά το πρόσωπό σας, αλλά να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο σαγόνι και στον λαιμό σας. Αυτό πρέπει να αλλάξει καθώς αυτά τα σημεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά, μιας και σ’ αυτά εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Αν πάλι είστε λίγο ξεχασιάρα συνδυάστε τον καθαρισμό του προσώπου με το βούρτσισμα των δοντιών, λίγο πριν από τον βραδινό  ύπνο.  Έτσι θα το θυμάστε πάντα και δε θα έχετε καμιά δικαιολογία  να το αμελείτε.

Όλες μας πρέπει να θυμόμαστε πάντα τον απαράβατο αυτόν κανόνα και να μας γίνει καθημερινή συνήθεια,  αν δε θέλουμε να γεμίσει το πρόσωπο μας ρυτίδες και να μαραθεί πρόωρα.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε καταλήγοντας να καταστρέφουμε την όψη του προσώπου μας. Eίναι το γεγονός πως παραλείπουμε τον καθημερινό καθαρισμό του

Και ένας καθαρισμός, για να θεωρηθεί συστηματικός, πρέπει κατά κανονικά διαστήματα να γίνεται με βούρτσισμα και ατμοθεραπεία.