Μαλλιά καλοκαιρινό look . Το καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εποχή για τα μαλλιά μας. Ταλαιπωρούνται τόσο από την έκθεση τους στον ήλιο όσο και τη θάλασσα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα επιβαρύνουμε και εμείς επιπλέον με καθημερινό πιστολάκι. Άλλωστε δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος αφού λίγο η ζέστη, λίγο ο ιδρώτας, λίγο και η βουτιά στη θάλασσα, για  πόσο θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε ένα χτένισμα που μας παίδεψε για ώρες;

Σαφώς όμως επειδή είμαστε γυναίκες και είμαστε κοκέτες δεν πρόκειται να βάλουμε την ωραία, προσεγμένη εμφάνιση μας σε δεύτερη μοίρα. Ευτυχώς τα νέα για την καλοκαιρινή μας εμφάνιση είναι ευχάριστα γιατί είναι της μόδας ένα ατημέλητο look που μπορούμε να φτιάξουμε γρήγορα και να το ανανεώσουμε ακόμα και στην παραλία βγάζοντας μας ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τρία εύκολα και γρήγορα look  για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο…

  1. Ένα wet look είναι ότι πρέπει για την παραλία και δε θα μας πάρει πάνω από μισό λεπτό για να το πετύχουμε. Σε βρεγμένα μαλλιά τοποθετούμε τζελ ή αφρό και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Ανάλογα με το πόσο δυνατά προϊόντα χρησιμοποιούμε θα εξαρτηθεί αν τα μαλλιά θα είναι σταθερά ή αν έχουν ένα πιο ανάλαφρο κυματιστό στυλ.
  2. Οι  ατημέλητες πλεξούδες είναι πολύ της μόδας. Χρησιμοποιήστε απλά λαστιχάκια ή για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση διάφορα αξεσουάρ ακόμα και φουλάρι που μπορείτε να πλέξετε και μέσα στην πλεξούδα και να δώσετε ένα μοναδικό και πολύ προσωπικό look στα μαλλιά σας.
  3. Κότσος με αφέλειες. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σ’ ένα στημένο κότσο με χιλιάδες τσιμπιδάκια που μόνο σε κομμωτήριο μπορούμε να πετύχουμε. Πιάνουμε τα μαλλιά μας και με αυθόρμητες κινήσεις τα σηκώνουμε προς τα πάνω προσπαθώντας να τα στηρίξουμε με ένα τσιμπιδάκι, κοκαλάκι ή ακόμα και ένα στυλό. Αφήνουμε μικρές αφέλειες στα σημεία που επιθυμούμε και είμαστε έτοιμες.

Μαλλιά καλοκαιρινό look

Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά τα χτενίσματα μπορούμε να τα ανανεώσουμε εύκολα και γρήγορα ακόμα και στην παραλία, χωρίς να μας αγχώνει καθόλου η εμφάνιση μας και αξιοποιώντας το χρόνο μας σε πιο ευχάριστα πράγματα!

Το καλοκαίρι ήρθε, και το τελευταίο που θέλετε, είναι «βαριά» μαλλιά. Λίγο η ζέστη, λίγο η παραλία και οι υψηλές θερμοκρασίες, στόχος σας είναι ένα χτένισμα, που δεν θα σας κάνει να νιώθετε δυσφορία, αλλά παράλληλα θα σας βγάζει ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπου κι αν πάτε. Είτε στην παραλία το μεσημέρι, είτε για cocktail τη νύχτα.