Η εμφάνιση της «Βασίλισσας της Ποπ» έχει προκαλέσει σάλο

Στη Μαντόνα αρέσει να προκαλεί. Και οι εμφανίσεις της να μην περνούν απαρατήρητες και ασχολίαστες. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας της η «βασίλισσα της Ποπ» είναι η πρώτη διδάξασα στις προκλήσεις

https://www.instagram.com/p/BsGuQIsBnuf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Και γι’ ακόμη μία φορά, κατάφερε να προκαλέσει και να δημιουργήσει ένα νέο μυστήριο, που μέχρι στιγμής μοιάζει με… άλυτο!

Η Μαντόνα εμφανίσθηκε live την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο εμβληματικό γκέι μπαρ, Stonewall Inn της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε με το γιο της, David, όπου είπαν μαζί δύο από τις επιτυχίες της.

https://www.instagram.com/p/BsI9l9kBF5n/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η κοινή εμφάνιση μητέρας και γιου θα ήταν η εικόνα που θα σχολιαζόταν με θετικό τρόπο, η 60χρονη σταρ πέτυχε να σχολιαστεί μόνο εκείνη. Και να επισκιάσει τη συνύπαρξή της με τον υιοθετημένο γιο της.

Ο λόγος; Τα αφύσικα φουσκωμένα οπίσθια της. Το βίντεο που ανέβηκε από τη βραδιά εκείνη, στα social media κάνει το γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες δεν υπήρχε περίπτωση να μην σχολιάσουν τα οπίσθια της Μαντόνα.

Όσο και αν προσπάθησαν να εξηγήσουν την εικόνα της, δεν τα κατάφεραν. Στην πλειοψηφία τους, οι χρήστες των social media πιστεύουν ότι η Μαντόνα έβαλε εμφυτεύματα, θέλοντας να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν.

Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι η «Βασίλισσα της Ποπ» έβαλε… μαξιλαράκια, θέλοντας να προκαλέσει.

Αν ισχύει το δεύτερο σενάριο, σίγουρα τα κατάφερε, μιας και τις τελευταίες ώρες, τα οπίσθια της Μαντόνα είναι πρώτο θέμα. Η ίδια, πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος αφήνοντας τον κόσμο να κάνει τις δικές του υποθέσεις.