Νυφικό Μανικιούρ – Όμορφα χεράκια και νυχάκια απαλά και περιποιημένα. Τα χεράκια και τα νυχάκια σας τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας θα είναι σε κοινή θέα και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς σε αυτά θα φορεθούν οι βέρες. Θα είναι σε πρώτη θέα σε όλες τις φωτογραφίες σας καθώς και όταν θα χαιρετάτε τους καλεσμένους σας.

Για αυτό το λόγο χέρια και νύχια άγρια, απεριποίητα, με παρανυχίδες αποκλείονται. Μερικές συμβουλές για να έχετε τα πιο όμορφα χεράκια και νυχάκια είναι οι εξής:

Σε διάστημα δύο-τρεις μήνες πριν από το γάμο σας, επισκεφθείτε έναν ειδικό ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νύχια σας και θα σας συστήσει την ειδική θεραπεία που χρειάζεστε ώστε να λάμψουν από υγεία.

Όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού όπως το να καθαρίζετε το σπίτι ή όταν πλένετε τα πιάτα να φοράτε γάντια για να σας προστατεύσουν από τυχόν ατυχήματα καθώς και με την επαφή των νυχιών σας με τα διάφορα χημικά.

Η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα χεράκια σας μαλακά. Ενώ όταν πηγαίνετε για ύπνο και φοράτε χαλαρά γάντια και ειδικές κάλτσες. Αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει στη σωστή απορρόφηση της κρέμας.

«Μην τρως τα νύχια σου!!» Συμβουλή που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές! Για να απαλλαγείτε από αυτήν την ενοχλητική συνήθεια περάστε τα νύχια σας με ειδικά μανό που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα οποία έχουν τόσο πικρή γεύση που δε θα θέλετε ούτε να τα πλησιάζετε!

Όσο και αν αγαπάτε τα βερνίκια νυχιών, καλό θα ήταν να αφήσετε τα νύχια σας άβαφα για λίγες ημέρες πριν το γάμο σας ώστε να τους δώσετε χρόνο να αναπνεύσουν. Μπορείτε βέβαια να περάσετε ένα σκληρυντικό απλά και μόνο για να δυναμώσουν.

Νυφικό Μανικιούρ – Όμορφα χεράκια και νυχάκια απαλά και περιποιημένα

Εμπρός λοιπόν καλές μου φίλες. Φροντίστε τα χεράκια και τα νυχάκια σας και ετοιμαστείτε να είστε κούκλες μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια!