psarosoupa

Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα μια συνταγή λαχταριστή και απολαυστική, βραστού ψαριού με λαχανικά, υγιεινή πλούσια σε βιταμίνες. Ξεχωριστή και λεμονάτη!!

Ψαρόσουπα μια συνταγή βραστού ψαριού με λαχανικά

Υλικά

700 γρ ψάρι για σούπα : μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο, σκορπίνα κλπ

3-4 καρότα

2 πατάτες

ρίζα και 5-6 φύλλα σέλινο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

τον χυμό από 1-2 λεμόνια

1 κουταλιά της σούπας ρύζι προαιρετικά.

Ψαρόσουπα

Εκτέλεση συνταγής

Κόβουμε τα λαχανικά και τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια και μαζί με το κρεμμύδι τα βάζουμε να βράσουν. Αφήνουμε να  βράσουν για περίπου 20 λεπτά

Έπειτα τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα υλικά και ρίχνουμε από πάνω τους τον χυμό από το λεμόνι. Αφήνουμε να βράσουν για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.

Η σούπα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Σερβίρισμα 

Σερβίρουμε σε πιάτα σούπας μαζί με σαλάτα από χόρτα ραδίκια, βλίτα, κ.τ.λ. Συνοδεύουμε την ψαρόσουπα μας με ένα λευκό ξηρό κρασί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + nineteen =