Πρωτοχρονιάτικα Μανικιούρ . Tα γιορτινά μανικιούρ είναι must την περίοδο των εορτών! Χρώματα, σχέδια, glitter, πολλά και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα nail art, που πραγματικά μπορούν να καλύψουν κάθε γυναίκα. Η γιορτινή περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσουμε στα νύχια μας την υπερβολή που θέλουμε όλον τον χρόνο.

Άλλες πιο συντηρητικά και άλλες με πιο εξτρίμ ιδέες, σχεδόν όλες αναρωτιόμαστε τι μανικιούρ να κάνουμε με τα νύχια μας για τις χριστουγεννιάτικες εορτές!

Αν έχετε σκοπό να το ‘ρίξετε έξω’ με το βερνίκι σας, ορίστε μερικές πολυ πρωτότυπες ιδέες.

Όσο και υπερβολικό να μας φαίνετε, μπορούμε να τα κάνουμε όλα τα νύχια ένα χρώμα και να δώσουμε μία διαφορετική νότα βάφοντας μόνο ένα από τα 10 νύχια, δεντράκι, ελαφάκι, φιογκάκι ή ότι άλλο μας αρέσει!

Σας παρουσιάζουμε μερικές ξεχωριστές ιδέες που  συγκεντρώσαμε από το διαδίκτυο για να επιλέξεις ποια ή ποιο σχέδιο σου αρέσει.

Πρωτοχρονιάτικα Μανικιούρ

Οι εορτές πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες από τώρα σκεφτόμαστε το εορταστικό look που θα έχουμε.

Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι εκείνες που απαιτούν και μεγαλύτερη περιποίηση.

Εκείνες τις ημέρες είναι που βγαίνουμε διαρκώς, αλλά και μαζευόμαστε με φίλους και συγγενείς.

Σίγουρα θα σου πέρασε από το μυαλό να μην ασχοληθείς εσύ με τα νύχια σου, αλλά να το αναλάβει η nail artist σου. Αλλά ποιον θα βρεις διαθέσιμο εκείνες τις ημέρες και από πότε θα πρέπει να περιποιηθείς τα νύχια σου, ώστε να μην σου χαλάσουν;

Γι’ αυτό και εγώ έψαξα και βρήκα τα πιο εντυπωσιακά nails art, για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο και να το κάνεις μόνη σου.