Η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της είναι πλέον γονείς. Αφού η Rooney Mara έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

Ευχάριστα νέα για τον Χοακίν Φίνιξ και την αγαπημένη του Ρούνι Μάρα καθώς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, υποδέχτηκαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, ο «Τζόκερ» φέρεται να επέλεξε, με τη σύμφωνη γνώμη της μνηστής του, να δώσει στον γιο του το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του, Ρίβερ. Ο οποίος έφυγε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix είναι γνωστοί τόσο για την υποκριτική τους δεινότητα όσο και για το χαμηλό προφίλ που κρατάνε στην προσωπική τους ζωή. Έτσι, θέλησαν να μη δημοσιοποιήσουν τη γέννηση του γιου τους.

Η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα Daily Mail, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Ρώσος σκηνοθέτης Victor Kossakovsky στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. Μετά από την προβολή του φιλμ Gunda, στο οποίο ο Χοακίν Φίνιξ συμμετείχε ως executive producer.

«H Rooney Mara έφερε στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού τον προηγούμενο μήνα».

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε το μυστικό του ζευγαριού, όταν ρωτήθηκε γιατί ο ο Joaquin Phoenix, ο οποίος είχε αναλάβει την παραγωγή για το νέο του ντοκιμαντέρ, Gunda, απουσίαζε από την πρώτη προβολή του.

Τότε, ο Victor Kossakovsky είπε:

«Μόλις απέκτησε μωρό… Έναν πανέμορφο γιο που τον ονόμασαν River, οπότε δεν μπορεί να ασχοληθεί με την προώθηση του ντοκιμαντέρ τώρα».

https://www.instagram.com/p/B9wRgOPAWAK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet