Τι σκέφτονται οι άντρες στο πρώτου ραντεβού; Κάποτε είχε επικρατήσει η άποψη ότι οι άνδρες είναι άνετοι και σίγουροι για τον εαυτό τους. Όμως τα χρόνια πέρασαν και τα πράγματα άλλαξαν,  με τους άντρες να είναι γεμάτοι ανασφάλειες αλλά και αμφιβολίες.

Τι σκέφτονται οι άντρες κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού ;

  • Μήπως είμαι βαρετός και αυτά που της λέω την κουράζουν: Σίγουρα στην προσπάθεια μας να εντυπωσιάσουμε μια γυναίκα, φτάνουμε στο σημείο να γινόμαστε κουραστικοί. Ξεχνώντας ότι αυτό που θέλουν περισσότερο οι γυναίκες είναι να τις ακούμε με προσοχή για πολλές ώρες.
  • Οταν είχαμε γνωριστεί δε με παρατήρησε καλά και ίσως τώρα που με είδε απογοητεύτηκε: Κι όμως ισχύει, τη σημερινή εποχή ο άντρας είναι μετροσέξουαλ και πιστεύει πως η απόρριψη από μια γυναίκα μπορεί να έρθει λόγω της εξωτερικής εμφάνισης. Εμείς αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι πως ο άντρας κερδίζει τη γυναίκα με άλλα πράγματα. Όπως το χιούμορ, το χαρακτήρα αλλά και τους τρόπους του.
  • Μήπως να κάνω την πρώτη κίνηση από σήμερα: Πολλές φορές οι άντρες βρίσκονται σε δίλημμα. Από την μία αν κάνει ο άντρας το πρώτο βήμα από το πρώτο ραντεβού, ίσως κάνει την εκάστοτε γυναίκα να ενοχληθεί και τελικά να τον απορρίψει. Από την άλλη, ίσως τον θεωρήσει “μαλθακό” και “φλώρο” αφού πολλές γυναίκες γοητεύονται από έναν άνδρα δυναμικό και απρόβλεπτο.
  • Μήπως να πω μερικά ψέματα για τον εαυτό μου έτσι ώστε να την εντυπωσιάσω: Σίγουρα μια γυναίκα στην αρχή θα ενθουσιαστεί. Όμως όσο ο καιρός θα περνά και θα μαθαίνει σιγά-σιγά την αλήθεια, στο τέλος θα απογοητευτεί. Θυμηθείτε πως αυτό που αρέσει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι να είσαι αληθινός από την αρχή.

Τι σκέφτονται οι άντρες κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού ;

Μύθοι ή αλήθειες (γύρω από το συγκεκριμένο θέμα), ένα είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό που αγαπάνε περισσότερο οι γυναίκες σε έναν άντρα είναι η ειλικρίνεια και ο αυθυρμητισμός.