Το μακιγιάζ είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συμμάχους μας για να δείχνουμε πιο νέες και φρέσκιες. Όμως, η σωστή εφαρμογή του είναι καθοριστικής σημασίας για να αποφύγουμε να δείχνουμε κουρασμένες και μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία.

Ανεξαρτήτως ηλικίας, υπάρχουν μικρά tricks που μπορούμε να ακολουθήσουμε για μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Το Μακιγιάζ που σε Κάνει να Δείχνεις Πιο Νέα και Φρέσκια

Παρακάτω θα αναφερθούμε σε αυτά τα tips που μας βοηθούν να είμαστε φρέσκιες και λαμπερές όλη μέρα.

Αντικαθιστούμε το foundation με το primer:

Ένα βασικό βήμα για μια νεανική επιδερμίδα είναι να αποφεύγουμε τα βαριά foundation που μπορεί να κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο βαρύ και κουρασμένο. Αντί για αυτό, επιλέγουμε ένα ελαφρύ primer που θα μας δώσει φρεσκάδα και λάμψη.

Φοράμε συχνά eyeliner:

Το eyeliner είναι ένα από τα πιο δυναμικά εργαλεία για να αναδείξουμε τα μάτια μας και να δώσουμε μια νεανική όψη. Με ένα λεπτό, μαύρο eyeliner στο άνω βλέφαρο, τα μάτια μας φαίνονται πιο ξεκούραστα και φωτεινά.

Προσέχουμε τα φρύδια μας:

Τα φρύδια μπορούν να δώσουν μια νεανική ή μια πιο ώριμη όψη. Αντί να τα παραβλέπουμε ή να τα βάφουμε υπερβολικά, πρέπει να τα διαμορφώνουμε έτσι ώστε να ταιριάζουν με τη φυσική μας εμφάνιση και να μας χαρίζουν ένα φρέσκο, νεανικό look.

Προσέχουμε τα δόντια μας:

Ένα λαμπερό χαμόγελο μπορεί να κάνει θαύματα για την εμφάνισή μας. Προσέχουμε την υγεία των δοντιών μας και τα φροντίζουμε κατάλληλα, για να έχουμε ένα ακόμα πιο λαμπερό και νεανικό χαμόγελο.

Δίνουμε βάση στο περίγραμμα των χειλιών:

Μια ελαφριά γραμμή μολυβιού στα χείλη μπορεί να δώσει πλουσιότητα και νεανική όψη. Επιλέγουμε ένα μολύβι σε απόχρωση κοντινή στο φυσικό μας χρώμα και το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε το περίγραμμα των χειλιών μας.

Bonus tip:

Ενυδατώνουμε συχνά τα χείλη μας μέσα στη μέρα: Τα υγρά και ενυδατωμένα χείλη δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο πρόσωπό μας.

Επιλέγουμε ένα ενυδατικό lip balm και το απλώνουμε τακτικά, ιδίως αν έχουμε τάση για ξηρότητα. Έτσι, τα χείλη μας θα δείχνουν περιποιημένα και θα προσθέτουν λάμψη στο πρόσωπό μας.

Με αυτά τα μικρά μυστικά, μπορούμε να είμαστε βέβαιες ότι το μακιγιάζ μας θα μας βοηθήσει να δείχνουμε πιο νέες, φρέσκιες και λαμπερές όλη μέρα.

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μας χαρίζουν μια αναζωογονημένη εμφάνιση που αντανακλά τη νεανικότητα και την ενέργειά μας.