Το μήκος στα μαλλιά της γυναίκας εξαρτάται από τον σωματότυπο ! Ο σωματότυπος σε κάθε γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση που θα πάρει για να επιλέξει ποιο θα είναι  το μάκρος των μαλλιών της. Είσαι μικροκαμωμένη και αδύνατη, επίλεξε να  μη μακρύνεις πολύ τα μαλλιά σου δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για σένα, Αντιθέτως  εάν είσαι  πολύ ψηλή, η ιδανική επιλογή για εσένα  θα είναι να μακρύνεις πολύ τα μαλλιά σου.

Επέλεξε ποιο είναι το ιδανικό μήκος  των μαλλιών σου και ποίο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα σύμφωνα με τους διάφορους τύπους σώματος.

Το μήκος στα μαλλιά της γυναίκας εξαρτάται από τον σωματότυπο !

Ψηλή 

Επίλεξε τα μακριά καρέ και τα μεσαίου μήκους μαλλιά. Θα εξισορροπήσουν το ύψος σου και δε θα τραβήξουν την αντρική προσοχή.

Μην επιλέξεις τα πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά καθώς θα τονίσουν το ύψος σου ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να χάσεις την θηλυκότητα σου .

Κοντή 

Επίλεξε τα μεσαίου μήκους μαλλιά και τα κοντά. Με το κατάλληλο styling  Μπορούν να σου δώσουν ύψος και γοητεία .

Μην επιλέξεις τα πάρα πολύ μακριά μαλλιά. Θα σε κάνουν να δείχνεις πιο κοντή με αποτέλεσμα να μη δείχνεις  καθόλου γοητευτική.

Αδύνατη

Επίλεξε τα κοντά μαλλιά και τα όμορφα καρέ. Θα δείξει το πρόσωπο σου και θα ανάδειξή τα χαρακτηριστικά σου.

Μην επιλέξεις τα πολύ μακριά μαλλιά γιατί το σώμα σου θα χαθεί μέσα τους. Αν μάλιστα έχεις και μικρό πρόσωπο τότε σε καμία περίπτωση μην τα μακρύνεις πολύ.

Γεμάτη

Επίλεξε τα μεσαίου μήκους ή και τα σχετικά μακριά μαλλιά.

Μην επιλέξεις τα πολύ κοντά μαλλιά καθώς  θα τονίσουν πολύ τις καμπύλες του προσώπου σου όπως  επίσης τα πάρα πολύ μακριά μαλλιά καθώς θα σου δώσουν όγκο.