Το άριστα στη δεξίωση γάμου, ποιος θα το πάρει;; Μα φυσικά εσείς!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, αρκούν μόνο μερικές συμβουλές και όλα θα πάνε τόσο τέλεια όσο τα ονειρεύεστε! Έτσι όχι μόνο οι καλεσμένοι σας θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους αλλά και εσείς θα οργανώσετε μια δεξίωση γάμου για την οποία θα είστε πολύ, πολύ περήφανες!

Καταρχήν, φροντίστε έτσι ώστε η εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο και ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση να είναι σε λογική απόσταση μεταξύ τους. Μετά από μια ώρα στο τιμόνι προκειμένου οι καλεσμένοι σας να φτάσουν στο χώρο που τους έχετε καλέσει σίγουρα θα έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Αφήστε που πολλοί μπορεί να μην μπουν καν στον κόπο να τρέχουν από τη μια πλευρά της πόλης στην άλλη.

Το άριστα στη δεξίωση γάμου, ποιος θα το πάρει;;;

Οι καλεσμένοι σας σας περιμένουν στο χώρο δεξίωσης. Μην τους στήσετε!! Τουλάχιστον αν σκοπεύετε να αργήσετε, φροντίστε να ενημερώσετε έστω τα πιο κοντινά σας άτομα. Μου χει τύχει να πάω σε γάμο και οι νεόνυμφοι να έχουν πάει για καφέ με αποτέλεσμα να τους περιμένουμε 2 ολόκληρες ώρες!!! Φυσικό ήταν όλοι μας να το σχολιάσουμε αρνητικά.

Μη ξεχνάτε ότι η σωστή δεξίωση περιλαμβάνει ακόμα και το σέρβις. Μην κάνετε περικοπές λοιπόν σε αυτό. Καλύτερα να μην έχετε φαγητά πρώτης διαλογής παρά να μην έχετε άνθρωπο να σερβίρει σωστά τις συμπαθέστατες μπριζολίτσες και μπιφτεκάκια, που άλλωστε είναι μια κλασική επιλογή και αρέσει σε όλους

Μην περιορίζετε τη μουσική σε λίγα ακούσματα, αντίθετα φτιάξτε μία λίστα για όλα τα γούστα. Η ίδια μουσική πέραν του ότι είναι μονότονη και κουραστική, λίγους ανθρώπους θα ικανοποιήσει. Η καλύτερη λίστα είναι αυτή που συνδυάζει δημοτικούς και νησιώτικους χορούς με κομμάτια 60′s, 70′s, 80′s και σύγχρονα τραγούδια

Καλή σας διασκέδαση!!