Βρέθηκα στο κρεβάτι να κάνω σεξ με δύο άντρες χωρίς να το προγραμματίσω Αποστολέας: Μαργαρίτα από Κηφισιά. Αγαπητό μου aboutwoman.gr

Με λένε Μαργαρίτα, και με τη σχέση μου μας αρέσει να πειραματιζόμαστε πάνω στο σεξ. Δοκιμάζουμε νέες στάσεις, παράξενα μέρη, παίζουμε σενάρια και γενικά κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε τη ρουτίνα. Πιστεύω πως όταν το σεξ  γίνεται βαρετό έρχεται και το τέλος στη σχέση.

Αυτό όμως που συνέβη εκείνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν πέραν κάθε φαντασίας. Διασκεδάζαμε μαζί με φιλική παρέα και περνούσαμε τέλεια, χορός, τραγούδια, ποτάκια σωστό ξεφάντωμα επί ώρες. Η βραδιά όμως για να είναι τέλεια έπρεπε να ολοκληρωθεί και με σεξ. Ο Κώστας, συμφοιτητής του αγοριού μου, μας έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του που ήταν στην περιοχή. Ρομαντική φύση ο Κώστας έδειχνε πάντα κατανόηση στα ερωτευμένα ζευγάρια και φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που μας εξυπηρετούσε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ο Κώστας συγκατοικούσε με έναν φίλο του πιλότο που τις περισσότερες μέρες έλειπε σε ταξίδια και έτσι υπήρχε σε μόνιμη σχεδόν φάση ένα δωμάτιο διαθέσιμο. Αυτό το παιδί εμείς δεν έτυχε να το γνωρίσουμε μέχρι τότε παρόλο που με τον Κώστα κάναμε πολύ καλή παρέα και πηγαίναμε συχνά σπίτι του. Η μοίρα όμως μου επιφύλασσε να τον γνωρίσω μια καλή πάρα πολύ καλά.

Φύγαμε από το κέντρο διασκέδασης και σε δέκα λεπτά είχαμε φτάσει στο σπίτι. Ήμασταν ήδη ξαναμμένοι και δε χάσαμε δευτερόλεπτο για προκαταρκτικά. Λίγο το ποτό, λίγο ο χορός η ερωτική διάθεση ήταν διάχυτη. Σε λίγο ακούστηκε ένας θόρυβος στο σπίτι αλλά δεν δώσαμε καμία σημασία. Υποθέσαμε πως και η υπόλοιπη παρέα το είχε διαλύσει και επέστρεψε ο Κώστας σπίτι. Άλλωστε ήμασταν πολύ προσκολλημένοι ο ένας στον άλλο και δεν κάτσαμε να το φιλοσοφήσουμε. Ξαφνικά η πόρτα το δωματίου ανοίγει και ένας νεαρός που μόλις είχε βγει από το ντους, κάπως βρεγμένος και μισόγυμνος με μια  μικρή πετσέτα να κρύβει κακήν κακώς τα απόκρυφα μέρη του, μπήκε στο δωμάτιο. Στην αρχή τρόμαξα αλλά σε δευτερόλεπτα κατάλαβα από φωτογραφίες που είδα στο σπίτι πως ήταν ο συγκάτοικος του Κώστα. Η έκπληξη, ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπο του! Ξεκίνησα να του εξηγώ πως βρεθήκαμε στο δωμάτιο του ενώ ήμουν γυμνή, κατακόκκινη από ντροπή και ξαναμμένη αφού το αγόρι μου με το που κατάλαβε πως δεν κινδυνεύουμε συνέχισε να κινείται μέσα μου με αργές κινήσεις. Ήταν πολύ ερεθιστικό με τη θέα ενός μισόγυμνου  άντρα να σε κοιτάζει.

Η ανάσα μου ήταν βαριά και ήμουν λαχανιασμένη. Τα λόγια μου έβγαιναν με δυσκολία και νομίζω πως τραύλιζα. Όταν κατάλαβε ποια είμαι, από κοινές φωτογραφίες με τον Κώστα και απ’ όσα άκουγε για την τρελοπαρέα μας, πλησίασε κοντά μου για να μου δώσει το χέρι και να πει πως χάρηκε. Πάνω στη χειραψία λύθηκε η πετσέτα του και βρέθηκε με ακάλυπτα τα γεννητικά του όργανα ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου και εντελώς ερεθισμένος. Ο φίλος μου γινόταν πιο εκδηλωτικός και με έντονες τις κινήσεις. Ένιωθα τον οργασμό να έρχεται και ήταν βασανιστικά αισθησιακό και ευχάριστο. Δεν μπορούσα με τίποτα να σταματήσω ούτε καν να το ζητήσω από το αγόρι μου που δεν ζήλευε με τη θέα ενός άλλου άντρα. Αντίθετα φαινόταν η όλη φάση να τον ερεθίζει τρελά.

Η λιγόλογη κουβέντα γνωριμίας είχε τελειώσει και μόνο βογγητά έβγαιναν από το στόμα μου ενώ ταυτόχρονα είχα αφεθεί  στις αισθήσεις συμμετέχοντας πλέον ενεργά. Δεν ντρεπόμουν και δεν μπορούσα να σκεφτώ με λογική. Τέσσερα αντρικά χέρια χάιδευαν το κορμί μου και  ένιωθα ατελείωτα ηδονικά. Με πήραν και οι δύο και με έπαιρναν και εναλλάξ. Με το μυαλό μου είχα σκεφτεί πως θα βάλω όρια αλλά κατέληξα σκλάβα του σεξ να κυνηγάω να ολοκληρώσω τους οργασμούς μου. Τελείωσα τέσσερις φορές μαζί τους και ήθελα να ζήσω κάθε νέο συναίσθημα. Μπορεί με το αγόρι μου να κάνουμε πολύ καλό σεξ αλλά τέτοια αίσθηση δεν είχα ξανανιώσει!