Ανανεώστε τον έρωτα σας. Ο έρωτας για να κρατήσει σε μια σχέση πρέπει να ανανεώνεται! Πολλές φορές η καθημερινότητα και η έλλειψη χρόνου δεν μας επιτρέπει να ζήσουμε με τον/την  σύντροφο μας όπως θα θέλαμε με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε και να χάνουμε το ενδιαφέρον για το ταίρι μας. Αν αισθάνεστε ότι κάτι έχει αλλάξει στη σχέση σας εκμεταλλευτείτε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για να την ανανεώσετε και να περάσετε όμορφα με τον/ την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σας γιορτή καθώς τα τελευταία χρόνια τείνει να είναι καθαρά εμπορική εορτή όπου παντού υπάρχουν μπαλόνια και σοκολατάκια αλλά εσείς δεν είναι  χρειάζεται αναγκαστικά να κάνετε αυτά. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον/την σύντροφο για να διατηρήσετε τον ερωτά σας.

Ανανεώστε τον έρωτα σας

  • Μια εκδρομή/ βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό θα σας χαλαρώσει. Οι περισσότερες  περιοχές προσφέρουν και δραστηριότητες όπως κανό, ιππασία, βόλτες, ποδηλασία κ.α. οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.
  • Αφιερώστε μια μέρα σε κάποιο σπα κάνοντας μασάζ με τον/την σύντροφο, σάουνα τζακούζι  για να περιποιηθείτε το σώμα σας  Όταν χαλαρώσετε και νιώσετε όμορφα με το σώμα σας θα είστε πιο ανοιχτοί κ ερωτικοί προς το ταίρι σας.
  • Κανονίστε ένα ραντεβού όπως κάνατε παλιά σε μέρη κοινού ενδιαφέροντος ίσως σε κάποιο μπαρ, πιείτε  χορέψτε , κάντε  καραόκε και ξυπνήστε τη φλόγα του ερωτά σας.
  • Χαλαρώστε στο σπίτι σας κλείνοντας τα τηλέφωνα, ανάψτε κεριά ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και κάνετε έρωτα με τον/την  σύντροφό σας. Σημαντικό κομμάτι της σχέσης οπότε μην το παραμελείτε και μην βαριέστε. Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με νέα σέξι εσώρουχα , νέες στάσεις και γιατί όχι για όποιους τους αρέσει διάφορα βοηθήματα.
  • Μικρά ¨ραβασάκια¨ με όμορφα λόγια  σε κρυμμένα μέρη όπου εύκολα θα μπορεί να τα βρει το ταίρι σας θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας.
  • Αγκαλιάστε το ταίρι σας και πείτε του πόσο το αγαπάτε.
  • Κανονίστε ένα όμορφο δείπνο κάνοντας όνειρα και σχέδια.

Όπως πολύ σωστά λέει και ένα τραγούδι ο έρωτας  θέλει ψυχή και φαντασία! Τα παραπάνω είναι μερικές προτάσεις για να ανανεωθείτε. Αναζητήστε αυτά που θέλετε εσείς και φυσικά το ταίρι σας, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και θα κρατήσετε την φλόγα του έρωτα σας πάντα αναμμένη. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε μια γιορτή αλλά χρειάζεται καθημερινά ή μια φορά την εβδομάδα να ξεφεύγουμε.

Και μην ξεχνάτε ότι εκτός από γονείς είστε ζευγάρι και εραστές. Τα παιδιά σας θέλουν να βλέπουν τους γονείς αγαπημένους, δραστήριους και όχι θλιμμένους και βαρεμένους.

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ