Απάτησα τον άντρα μου με τον καλύτερο του φίλο. Αγαπητό μου ABOUTWOMAN.GR είμαι η Νατάσα από την Κρήτη, 31 χρονών παντρεμένη με ένα παιδί. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί περίπου 12 χρόνια και από αυτά 8 χρόνια παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι πολύ καλή θα έλεγα και η αγάπη μεταξύ μας είναι αμοιβαία και ισχυρή.

Τώρα θα μου πείτε αφού υπάρχει αυτή η ισχυρή αγάπη πως τον απάτησα με τον καλύτερό του φίλο; Για να είμαι ειλικρινής η σχέση αυτή με τον Βαγγέλη δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Ήθελα μόνο να περάσω καλά και το ίδιο πίστευα ότι ήθελε και εκείνος.

Όμως έκανα λάθος, μου ζητάει και με πιέζει να χωρίσω από τον άντρα μου, και αυτός από την γυναίκα του, για να είμαι μαζί του. Αποδείχθηκε ότι η σχέση μας για εκείνον σήμαινε πολλά περισσότερα.

Η ερωτική ιστορία μου

Ο Βαγγέλης μαζί με την γυναίκα του την Ρούλα, μας επισκέπτονταν τακτικά στο σπίτι μας και εμείς στο δικό τους. Επίσης είχαμε κοινές δημόσιες εξόδους σε καφέ, σε νυχτερινές εξόδους και ταξίδια, είχαμε οικογενειακές σχέσεις.

Στις συναντήσεις αυτές φλερτάραμε συνεχώς μεταξύ μας και υπήρχε μια έντονη σεξουαλική διάθεση μεταξύ μας. Το καλοκαίρι μας κάλεσε να επισκεφτούμε οικογενειακός την εξοχική τους κατοικία ώστε να περάσουμε κάποιες μέρες μαζί τους.

Ο άντρας μου λόγο της εργασίας του δεν μπορούσε να έρθει παρόλα αυτό επέμενε να πάω μαζί με το παιδί να περάσουμε καλά. Έτσι λοιπόν για δύο εβδομάδες είμασταν φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη και της Ρούλας.

Κολυμπούσαμε στην πισίνα και απολαμβάναμε τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία με την Ρούλα σχεδόν γυμνές μια και δεν υπήρχε λόγος παρεξήγησης μεταξύ μας. Ο Βαγγέλης όμως απολάμβανε την θέα που του δίναμε και να μας φλερτάρει συνεχώς με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα προς εμένα.

Τα απογεύματα κάναμε τις βόλτες με τα παιδιά μας και το βράδυ μαζευόμασταν στο εξοχικό. Βάζαμε τα παιδιά για ύπνο και καθόμασταν στον κήπο πίνοντας ποτό και χαζολογούσαμε μέχρι να πάμε για ύπνο.

Απάτησα τον άντρα μου

Μία από αυτές τις βραδιές ξεκίνησε η ιστορία της σχέσης μας. Η Ρούλα αδιάθετη και κουρασμένη μας αποχαιρέτησε και πήγε στο δωμάτιο της που ήταν στο πίσω πλευρά από τον κήπο και την πισίνα..

Ήρθε η στιγμή που ο Βαγγέλης βρήκε την ευκαιρία και μου την έπεσε. Με άρπαξε στην αγκαλιά του και με φίλησε παθιασμένα. Ρίγος διαπέρασε το κορμί μου. Μου ζήτησε να κολυμπήσουμε γυμνοί στην πισίνα και το δέχτηκα με πολύ χαρά. Μετά από λίγο όμως βρεθήκαμε γυμνοί στο πουφ του κήπου και κάναμε σεξ.

Λίγο το ποτό, λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς, λίγο το διακριτικό φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα μας και ξαφνικά, χωρίς να λογαριάζεις αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, απολαμβάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί του.

Αποφασίσαμε να είναι η σχέση μας μυστική και να βρισκόμαστε όποτε μπορούμε και να περνάμε τις ώρες μας κάνοντας σεξ.

Το τέλος της ερωτικής περιπέτειας μου

Ήρθε όμως η χρονική στιγμή του χωρισμού. Δεν θέλει να δεχθεί την απόφαση μου να σταματήσουμε αυτή την σχέση και το γεγονός ότι είναι φίλος με τον άντρα μου και μας επισκέπτεται μαζί με την οικογένεια του, τακτικά στο σπίτι και ότι συναναστρέφεται καθημερινά με τον άντρα μου δεν τον βοηθάει στο να το πάρει απόφαση ότι τελειώσαμε μεταξύ μας. Συνεχίζει να επιμένει να χωρίσω τον άντρα μου και να φύγουμε να πάμε κάπου μακριά να ζήσουμε οι δύο μας.

Βρήκα το θάρρος και έδωσα ένα τέλος οριστικό σε αυτή την παράνομη σχέση λέγοντας στον άντρα μου ότι τον απάτησα με τον καλύτερο του φίλο. ΣΟΚ και οργή, τον είδα να νοιώθει με αυτά που άκουσε να του λέω αλλά δε γινόταν διαφορετικά.

Σώσαμε τον γάμο μας

Αγαπώ τον άντρα μου αλλά και αυτός μου δήλωσε ότι με αγαπάει. Είναι ο λόγος που έβαλε νερό στο κρασί του και με συγχωρέσε. Μου ανέφερε ότι δεν είναι και αυτός κανένας άγιος έχει κάνει και αυτός τα λάθη του. Θέλουμε και οι δύο να σώσουμε τον γάμο μας και να κάνουμε μια νέα προσπάθεια.

Μοναδικός του όρος είναι να μην δώσω ξανά αφορμή στον Βαγγέλη για να έρθουμε σε επαφή μαζί του ξανά. Θα κάνει ότι δεν γνωρίζει τι έγινε μεταξύ μας και θα συνεχίσουμε διακριτικά την επαφή μαζί με την οικογένεια του Βαγγέλη για να μη τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Η απόφαση του αυτή με κάνει να τον αγαπάω ακόμα περισσότερο.

Στο τέλος αποδέχθηκε και εκείνος την απόφασή μας και συνεχίζομε σαν να μη συνέβη τίποτα μεταξύ μας.