Αποσμητικό σώματος φτιάξτε το δικό σας Είναι δεδομένο ότι όταν ένα αποσμητικό το φοράς για πολύ καιρό μετά το δέρμα σου ο συνηθίζει τόσο που δεν είναι αποτελεσματικό. Κάπως έτσι ξεκινάς, κάθε λίγο και λιγάκι, την αναζήτηση του σωστού αποσμητικού.

Μην χαλάς χρόνο! Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου αποσμητικό και απλά κάθε φορά να αλλάζεις το άρωμά του ανάλογα με τα κέφια σου.

Χρειαζόμαστε, 5 κουταλιές της σούπας σόδα μαγειρική, 5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ, 2 κουταλιές της σούπας λάδι ή βούτυρο καρύδας και τέλος λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.

Ανακατεύετε σόδα με το κορν φλάουρ σε ένα μπολ και σιγά- σιγά προσθέτετε το λάδι ή το βούτυρο καρύδας μέχρι να όλα τα υλικά να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Μόλις το μείγμα γίνει ενιαίο βάζετε και λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο.

Το μείγμα πρέπει να είναι πηχτό αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για ένα βράδυ και θα είναι έτοιμο. Αν η ποσότητα που έχετε φτιάξει είναι μεγάλη μπορείτε να βάλετε ένα μέρος του αποσμητικού σε ένα δοχείο και το υπόλοιπο να το κλείσετε καλά και να το τοποθετήσετε στο ψυγείο,. Έτσι και θα διατηρηθεί και δεν θα χάσει το άρωμά του.

Σε περίπτωση που βαρεθείτε κι αυτό το αποσμητικό απλά επαναλαμβάνεται τη συνταγή με ένα διαφορετικό αιθέριο έλαιο κάθε φορά.