Άρωμα γυναίκας … η προσωπικότητα της ! Άρωμα μου… Θετική μου αύρα!

Όχι κυρίες μου, με τα αρώματα ή τις κολόνιες δε μπορείτε να παίζετε, όπως με τα μπιζού σας. Το άρωμα πρέπει να είναι η σφραγίδα της προσωπικότητας σας.Προσέξτε λοιπόν, ιδιαίτερα το άρωμα που φοράτε ένα ακριβό άρωμα, αγορασμένο από το φαρμακείο της γειτονιάς με τα γραμμάρια.

Άρωμα γυναίκας … η προσωπικότητα της !

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζημιά, το στραπατσάρισμα που παθαίνετε, φορώντας ένα κακόγουστο, φτηνό άρωμα ή ένα άρωμα που δε σας ταίριαζε, αλλά το αγοράσατε από μίμηση ή από μόδα.

Ένα άρωμα φθηνό ή κακόγουστο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εκμηδένιση στον άνδρα να σας προσφέρει έρωτα.

Το άρωμα είναι η απρόσμενη συνάντηση της εσωτερικής σας αντανάκλασης με την εξωτερική σας εμφάνιση. Γι αυτό παραμένει απαραβίαστα δεμένο με τη προσωπικότητα σας.

Άρωμα γυναίκας … η προσωπικότητα της !

Το άρωμα δε δέχεται κανένα συμβιβασμό και καμιά υποχώρηση. Τα αρώματα μπορούν να είναι το ίδιο εκφραστικά με τα χρώματα. Όπως η μουσική, εκπέμπουν κι αυτά αρμονίες που τυλίγουν με αόρατα δίχτυα μαγείας και αιχμαλωσίας τους γύρω. Είναι σαν η ίδια η γυναίκα που τα φοράει να μεταμορφώνεται μαζικά σ’ ένα αχνό ευωδιαστό, που χτυπάει κατευθείαν στις αισθήσεις εκείνων που βρίσκονται κοντά της.

Η εκλογή ενός αρώματος θέλει ταλέντο και τέχνη. Πρέπει να σας εκφράζει ως προσωπικότητα και να σκορπίζει συμπάθεια. Διαλέξτε οπωσδήποτε με προσοχή το άρωμα, ακόμα και αν πρόκειται να σας το προσφέρει κάποιος άλλος.

Άρωμα γυναίκας … η προσωπικότητα της !

Υπάρχουν τρία είδη αρωμάτων “Εξτρέτ”, “ο ντε τουαλέτ” και το “ο ντε κολόνια”. Τα δύο τελευταία είναι παρόμοια αλλά  “ο ντε τουαλέτ” είναι πιο συμπυκνωμένο. Περιέχει περισσότερο αλκοόλ και αυτό του δίνει τη ικανότητα να χαρίζει φρεσκάδα. Το  “Εξτρέτ”, όπως το λέει και το όνομα του, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εφάνς για περισσότερη διάρκεια. Η μυρωδιά που μένει μετά από την πρώτη εξάτμιση,λέγεται “τόνος του κεφαλιού”. Είναι αυτός ο τόνος τη επιτυχία του αρώματος.Μετά ακολουθεί ο»τόνος μέσος». Διαρκεί λίγες ώρες και συνοδεύει την πορεία σας. Υπάρχει και ο «βαθύς τόνος» που είναι πιο επίσημος. Αυτός ο «βαθύς τόνος» πο υκρατάει και πολλές ημέρες, είναι αυτός που σχετίζεται με την προσωπικότητα σας.

Άρωμα γυναίκας … η προσωπικότητα της !

Το άρωμα είναι ερεθισμός και ταυτόχρονα σαγήνη. Η σημασία του αρώματος στην ερωτική, κυρίως ώρα, έχει γίνει αποδεκτή από πάντα και υπάρχουν πολλές υποδείξεις για ερωτογόνα αρώματα.

Η αρχαιότητα έχει μελετήσει πολύ τη σχέση παράγοντα άρωμα, σε ‘ότι αφορά τον έρωτα. Το άρωμα από την αρχαιότητα αποτελούσε ένα σημαντικό μέρος καλλωπισμού του ανθρώπου.

Συμβόλιζε την επικοινωνία με το θείο και συνόδευε τις διάφορες θρησκευτικές τελετές. Αποτέλεσε και αποτελεί μέρος των θρησκευτικών δοξασιών και γεμίζει και σήμερα πολλούς ναούς σε όλη την γη,  ντύνοντας τους με ένα ιδιαίτερο ευλαβικό μανδύα.

Το άρωμα, σε σχέση με την πρόκληση ερωτικού ερεθισμού, έχει πραγματική επιστημονική βάση.

Κι αυτό γιατί το κέντρο του τρίδυμου νεύρου, το οποίο οι αισθητικές οσφρητικές απολήξεις στη μύτη ερεθίζονται από το άρωμα,βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου, κοντά στην υπόφυση και σε διάφορα νευροαισθητικά κέντρα.