Ενυδατώστε το σώμα σας . Είναι πολύ σημαντικό να διαθέσετε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προκειμένου μετά το μπάνιο σας να ενυδατώσετε την επιδερμίδα του σώματός σας.

Αφού έχετε κάνει το μπάνιο σας, οι πόροι του δέρματος σας είναι ανοιχτοί. Το δέρμα σας είναι καθαρό, οπότε το πιο σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση.

Απλώστε στο σώμα σας την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα (γαλάκτωμα σώματος ή body lotion) και αφήστε την να απορροφηθεί.

Ενυδατώστε το σώμα σας

Η ρουτίνα ομορφιάς αυτή αποτελεί τη διαδικασία είναι καλό να την επαναλαμβάνετε σε καθημερινή βάση, καθώς το δέρμα σας έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση.

Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, γυρνάτε κουρασμένες, το δέρμα σας έχει ανάγκη να είναι καθαρό, αφότου απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια ζητά να ενυδατωθεί.

Μην το παραμελείτε την καθημερινή περιποίηση στο σώμα σας. Αυτή θα βοηθήσει στην ελαστικότητα του δέρματος σας, μαζί με ένα απαλό μασάζ καθώς απλώνετε την κρέμα σας, θα τονώστε την κυκλοφοριακή σας λειτουργία και φυσικά, θα συμβάλλει σημαντικά στην υγεία και την λαμπερότατη του.

Δεν είναι αρκετό να επιλέξετε μία κρέμα  σώματος που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, ακολουθήσετε κάποιους κανόνες για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Είναι απαραίτητο να έχετε καθαρά και αποστειρωμένα χέρια όταν εφαρμόζετε την κρέμα στο πρόσωπό σας και στο σώμα σας.
  •  Πρέπει να είναι καθαρή και η περιοχή που εφαρμόζεται την κρέμα σας.
  • Προσπαθήστε να εφαρμόζετε την κρέμα του σώματος σας με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις. Απλά σκεφτείτε πως δείχνει καλύτερα η επιδερμίδα σας. Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι την κατηφορική πορεία του προσώπου που έρχεται όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος.
  •  Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι ένα μέρος του σώματος στο οποίο πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζετε την κρέμα σας, έχουν την ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση.
  • Δε σημαίνει ότι όσο περισσότερο κρέμα βάλετε τόσο καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεται πάντα συγκεκριμένη ποσότητα και καθημερινή περιποίηση.