Φαντάζομαι τα πιο κίνκι σκηνικά με τον άντρα μου. Είμαι η Ελένη από την Πάτρα. Είμαι παντρεμένη 15 χρόνια με τον Λάζαρο και τις φαντασιώσεις μου θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου αγαπητό aboutwoman.gr.

Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε λίγο μετά τις σπουδές, ερωτευτήκαμε με τον χρόνο αγαπηθήκαμε και στα 40+ μας έχουμε μια όμορφη οικογένεια με ένα παιδί και μια καλή ζωή.

Στο σεξ τα πράγματα τα συνηθισμένα  χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια. Προσωπικά μέχρι πρόσφατα δεν είχα θέμα. Παρόλα αυτά θα ήθελα ποιο έντονο σεξ που και που αλλά δε το επιδίωξα ιδιαίτερα. Κάτι που να με εξιτάρει. Αρκετές φορές μαζί με τον Λάζαρο βλέπουμε ταινίες πορνό και φαντασιώνομαι κάποιες σκηνές  που θα ήθελα και εγώ να πραγματοποιήσω.

Έχει ένα χρόνο τώρα, όταν κατά τη διάρκεια του σεξ με τον άντρα μου έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν πως στο κρεβάτι ήμασταν πολλοί. Γυναίκες και άντρες. Τους φανταζόμουν να πηγαίνουν μαζί μας και αυτό με άναβε και με ανάβει πολύ.

Στη φαντασία μου μιλάω βρώμικα κάνω στοματικό σε άλλους και με βλέπει ο Λάζαρος, ενώ αυτός διεισδύει σε κάποια άλλη γυναίκα. Ηδονίζομαι  τόσο πολύ με την φαντασία μου αυτή που τελειώνω με πολύ δυνατά με συνεχόμενους οργασμούς.

Πλέον αν δε κλείσω τα μάτια μου να δημιουργήσω ένα αντίστοιχο σκηνικό δεν μπορώ να ερεθιστώ.

Γνωρίζω ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε φαντασιώσεις και ερωτικά σενάρια που μας αρέσει να εξερευνούμε στον εσωτερικό μας κόσμο. Η φαντασία αυτή είναι μια φυσιολογική και υγιής έκφραση της σεξουαλικότητάς μας.

Διστάζω να μιλήσω στον άντρα μου και να του πω τις φαντασιώσεις μου. Πρέπει όμως να αρχίσω να μιλάω στον Λάζαρο για τις φαντασιώσεις μου με προσοχή για να δω πως θα αντιδράσει. Η συζήτηση αυτή ίσως μας βοηθήσει να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας σχέση και να ανοίξει νέες πόρτες στην εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς μας.

Πιστεύω ότι το κρεβάτι είναι απόλαυση. Και η απόλαυση προσφέρεται με όλους εκείνους τους τρόπους που την κάνουν ιδανική και για τους δύο συντρόφους.

Η κίνκι φαντασιώσεις μου σε ό,τι αφορά το ερωτικό κομμάτι, με κάνουν να αποζητώ ιδιαίτερη επαφή για να ικανοποιήσω μαζί με τον σύντροφό μου την επιθυμία που μας δημιουργείται. Να έχουμε έντονη ερωτική δραστηριότητα, έντονες κορυφώσεις.