Είμαι η Μαρία, μια 25χρονη γυναίκα από την Πάτρα, και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που με απασχολεί. Πριν από δύο χρόνια περίπου, ξεκίνησα μια σχέση με τον Γιώργο, έναν 29χρονο νεαρό.

Η σχέση μας είναι υγιής, ευτυχισμένη, και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα.

Η φίλη μου, Ντίνα, φλερτάρει τον αγόρι μου

Πρόσφατα, όμως, αντιλήφθηκα κάτι που με ανησυχεί. Έχω την εντύπωση ότι η κολλητή μου φίλη, η Ντίνα, φλερτάρει με τον Γιώργο. Αποφάσισα να παίρνω τη Ντίνα μαζί μας όταν βγαίνουμε, σκεπτόμενη ότι θα ήταν ευχάριστο να περνάμε όλοι μαζί.

Όμως, παρατήρησα ότι η Ντίνα κοιτούσε τον Γιώργο με έντονο ενδιαφέρον και αφιερώνει πολύ χρόνο σε συζητήσεις μαζί του.

Το σοκ μου έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ένα βράδυ, κατά τύχη, τους παρατήρησα σε ένα καφέ να συζητούν με πολύ μεγάλη οικειότητα.

Η Ντίνα φαινόταν να τον ελκύει με την ομιλία της, να του κάνει αστεία, και να δημιουργεί έναν αέρα φλερτ ανάμεσά τους. Ο Γιώργος φάνηκε να αντιμετωπίζει την κατάσταση με φιλικότητα, αλλά δεν έδειχνε να επιδίδεται σε ίδιες προσπάθειες.

Παρόλο που πιστεύω ότι ο Γιώργος δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ της Ντίνα, η κατάσταση με ανησυχεί. Αποφάσισα να μιλήσω με τη Ντίνα και να της πω τα συναισθήματά μου.

Εκείνη, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα πάντα. Είπε ότι όλα αυτά είναι μόνο στη φαντασία μου και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έχω δίκιο. Η κίνηση της Ντίνας να φλερτάρει με τον Γιώργο δείχνει τις προθέσεις που έχει. Αυτό αποδεικνύει μια μεγάλη έλλειψη σεβασμού από τη μεριά της προς το πρόσωπό μου.

Με εξοργίζει η ιδέα ότι μπορεί να θέτει τη σχέση μας σε κίνδυνο για τον δικό της χαρακτήρα.

Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις αυτήν την κατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για μια φίλη από την παιδική ηλικία. Η σκληρή, αλλά πιο ασφαλής λύση φαίνεται να είναι να απομακρύνω τη Ντίνα από τη ζωή μου.

Αυτό, ωστόσο, απαιτεί να είμαι απόλυτα σίγουρη για τις προθέσεις της. Είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί με προσοχή και βάσει πολλών σκέψεων.

Η κατάσταση με τη φίλη μου, Ντίνα, με βάζει σε δύσκολη θέση. Πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση με ψυχραιμία και να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον της σχέσης μου με τον Γιώργο και τη φιλία μου με τη Ντίνα.