Η Vanessa Ponce de Leon από το Mexico κερδίζει τον 68ο Τίτλος Miss World 2018. Τον τίτλο που αρκετές γυναίκες ανά την υφήλιο ονειρεύονται. Κέρδισε ένα πανέμορφο 26χρονο μοντέλο από το Μεξικό που στέφθηκε Miss World 2018 σε μια φαντασμαγορική τελετή, στο νησί Hainan της Κίνας.

Η 26χρονη Miss Mexico, Vanessa Ponce de Leon πέρα από την προφανή εκπληκτική ομορφιά της. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων. Είναι εθελόντρια στην ΜΚΟ «Migrantes en el Camino». Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο ενός κέντρου αποκατάστασης για κορίτσια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Miss World.

Είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ, κυρίως των καταδύσεων και η αγαπημένη της φράση είναι «έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον».

Η Vanessa Ponce de Leon από το Mexico κερδίζει τον 68ο Τίτλος Miss World 2018

miss world Vanessa Ponce de Leon

Επιπλέον, η πανέμορφη κοπέλα είναι και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά για νεαρές κοπέλες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του διαγωνισμού «Μις Κόσμος».

Ένα από τα highlights του διαγωνισμού ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση του θρυλικού αμερικανικού συγκροτήματος Sister Sledge. Που ερμήνευσαν την επιτυχία του 1979 «We Are Family».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της. Η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτικές και το κοινό, και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία.