Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σπάει το πόδι χορεύοντας. Μετά την πρώτη της έκθεση με πίνακες σε γκαλερί στη Γαλλία, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δοκίμασε να επιστρέψει ξανά στον χορό.

Σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ανέφερε, ότι  είχε να χορέψει έξι μήνες λόγω ένας θέματος στο πόδι που την ταλαιπωρούσε. Επανήλθε όμως!!!  Αυτή την φορά έκανε μια απότομη κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.

«Δεν είχα χορέψει για έξι μήνες και σε αυτό το σημείο ήμουν σε φουλ ταχύτητα. Είμαι ξυπόλυτη γιατί έχω καλύτερη πρόσφυση έτσι. Υ.Γ. Μπορείτε να ακούσετε το σπάσιμο του ποδιού μου εδώ. Συγγνώμη, είναι κάπως δυνατό».

Αυτός ήταν ο τίτλος που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνοδεύσε στο Instagram το βίντεο που ανέβασε και τη δείχνει να σπάει το πόδι της και να πέφτει στο πάτωμα την ώρα που χορεύει το «Sex on Fire» των Kings of Leon.

Δείτε το βίντεο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να χορεύει:

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε το βίντεο με το ατύχημά της στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B9C_PDTg2Eq/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σπάει το πόδι χορεύοντας

Πολλοί στα σχόλια είπαν ότι έφταιγε που χόρευε ξυπόλητη σε τόσο γλιστερή επιφάνεια, αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τους πρόλαβε εξηγώντας πως λειτουργεί καλύτερα στην κίνησή της όταν δε φοράει παπούτσια.