Βασίλης Καριανάκης Η Ελληνική Λύση δίπλα στην γυναίκα και την οικογένεια. Ο στρατηγός ε.α της ΕΛ.ΑΣ , Βασίλης Καριανάκης, λίγους μήνες μετά το πέραν των καθηκόντων του, δέχθηκε την πρόταση του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και του κ. Βελόπουλου για να δοκιμάσει την τύχη του στον πολιτικό στίβο.

Για να βοηθήσει με την εμπειρία του και γνώσεις του, τον νευραλγικό τομέα της δημόσιας ασφάλειας, σαν τομεάρχης επί αυτού, στον ανερχόμενο και φιλόδοξο κόμμα που έχει το θέμα της ασφάλειας των πολιτών στα πρώτα στην ατζέντα του.

Βασίλης Καριανάκης Η Ελληνική Λύση δίπλα στην γυναίκα και την οικογένεια

Ο Βασίλης Καριανάκης πολιτεύεται στην Αθήνα και στον Νότιο τομέα και εμείς ζητήσαμε την γνώμη του για καίρια ζητήματα που αφορούν την γυναίκα και την οικογένεια.

-Για τον θεσμό της οικογένειας

“Ο Βελόπουλος , ο αρχηγός του κόμματος μας,είναι υποστηρικτής του τρίπτυχου πατρίς, θρησκεία και οικογένεια. Ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός για τους Έλληνες και σεβαστός για εμένα. Και ο καθρέπτης του κάθε ανθρώπου είναι οι αρχές που έχει πάρει από την οικογένεια του. Μέσα από το λειτούργημα του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στηρίζαμε πάντα τον θεσμό της οικογένειας με την προστασία της υπηρεσία μας . Είμαι πολύ ευαίσθητος με το θέμα της οικογένειας και είμαι τυχερός που έχω μια όμορφη οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα”

-Για την υπογεννητικότητα της πατρίδας μας

“Η Ελληνική Λύση έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και πλάνο για να καταπολεμήσουμε την υπογεννητικότητα που είναι μια μάστιγα της σύγχρονης εποχής για την πατρίδα μας και που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα καθώς σε λίγα χρόνια όπως πάμε θα είμαστε μειονότητα οι Έλληνες στην Ελλάδα”

-Για την ανεργία που πλήττει την νεολαία μας ειδικά

-“Είναι ένα σημαντικό ζήτημα για εμάς. Η ανεργία είναι συνδεδεμένη με την υπογεννητικότητα καθώς είναι θέμα χρήματος και ροής του. Έχουμε και εδώ ένα πρόγραμμα για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας με τον πρωτογενή τομέα βασικά στην πρώτη γραμμή”

-Για τον ρόλο της  γυναίκας στην σύγχρονη εποχή

-“Είμαστε σε μια εποχή που η γυναίκα στις ανεπτυγμένες χώρες έχει κερδίσει την ισότητα και μάλιστα έχει τις ευκαιρίες να είναι καριερίστα συνδυάζοντας με επιτυχία και τα οικογενεικά της καθήκοντα. Ζούμε θα έλεγα την εποχή της γυναίκας που μην ξεχνάμε είναι το πλάσμα με τον ιερότερο σκοπό. Το να φέρνει την ζωή στην γη μέσα από την γέννηση των παιδιών μας”

-Για το πως θα προστατευθεί η γυναίκα σε μια εποχή που έχουμε πολλά φαινόμενα κακοποίησης τους

-“Και στην ΕΛ.ΑΣ όσο υπηρετούσα μέχρι πρόσφατα από θέσεις ευθύνης, είχαμε δώσει μεγάλη σημασία για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων που αποτελούν ότι χειρότερο ειδικά η ενδοοικογενειακή βία. Τα οικονομικά προβλήματα της εποχής οξύνουν το πρόβλημα της οικογενειακής βίας που είναι αλληλένδετο με την οικονομία της χώρας και την άνοδο της”

-Για τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στο γυναικείο φύλο


“Είναι ένα θέμα μεγάλο καθώς είναι δύσκολο για τις γυναίκες ειδικά όσες δεν έχουν ακολουθήσει καριέρα από νωρίς, να βρουν εργασία στις ηλικίες 30 και πάνω. Ειδικά και το μεταναστευτικό εντείνει το πρόβλημα και είναι κάτι που μας απασχολεί εντόνως. Όπως και το φαινόμενο που οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας και να κάνουν οικογένεια.

Η Ελλάδα είναι η κατ εξοχήν χώρα της οικογένειας και είναι υποχρέωση μας να κάνουμε τα πάντα ώστε τα νέα παιδιά να στήσουν την οικογένεια τους στην Ελλάδα μας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας σε αυτές τις εκλογές. Ζητώ την ψήφο σας στον Νότιο Τομέα Αθηνών Β3, για μια πραγματική Ελλάδα”

Σωτήρης Γεωργίου