Το έργο της κατανόησης των δυναμικών μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι μια συνεχής πρόκληση στο πεδίο των σχέσεων. Παρότι η κοινωνία εξελίσσεται και οι ρόλοι των φύλων διαμορφώνονται εκ νέου, υπάρχουν ακόμα ορισμένα στοιχεία που προκαλούν δυσκολίες στην κατανόηση και αντιμετώπιση από τους άντρες.

Αυτό το κείμενο εξερευνά ορισμένα από τα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν πολύ δύσκολο να αντέξουν στις γυναίκες, προσφέροντας μια ευκαιρία για προβληματισμό και κατανόηση στον τομέα των σχέσεων μεταξύ των φύλων.

Αυτά που Οι Άντρες Δυσκολεύονται να Αντέξουν από τις Γυναίκες:

Κουτσομπολιό: Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, όμως παρ’ όλα αυτά οι άντρες δεν θα δείξουν και το καλύτερο τους πρόσωπο τη στιγμή που θα αντικρίσουν μια γυναικοπαρέα που έχει αρχίσει την κουβέντα.

Ζήλεια: Μπορεί στην αρχή να τους κολακεύει, όμως όσο περνάει ο καιρός και η ζήλεια μεγαλώνει αυτό καταντάει ψυχοφθόρο και κουραστικό. Οι άντρες νιώθουν να έχουν μια θηλειά στο λαιμό, ειδικά όταν δεν δίνουν δικαιώματα.

Κομπλιμέντα σε άλλους άντρες: Συνήθως προσπαθούν να το κρύψουν όμως τότε είναι που φαίνεται περισσότερο. Ειδικά όταν κάνουν ένα σχόλιο για την εμφάνιση κάποιου φίλου τους και εκείνοι έχουν να ακούσουν κάτι καλό, για αρκετό καιρό, γίνονται πυρ και μανία.

Να πηγαίνουν για ψώνια: Σίγουρα οι άντρες δε θα το πούνε και μάλιστα θα δείξουν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι όταν θα το ακούσουν. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει γι αυτούς τίποτα πιο βαρετό και εκνευριστικό από το να έρχονται μαζί σας για ψώνια, αφού πιστεύουν πως είναι χάσιμο χρόνου.

Το να θυμούνται κάποιες επετείους: Εντάξει δεν λέμε να ξεχνάνε την επέτειο της σχέσης τους. Όμως από την άλλη το να τους υπενθυμίζουνε ότι κλείσανε πενήντα μέρες μαζί και μάλιστα να παραπονιούνται επειδή δεν το θυμούνται καταντάει μαρτύριο.