Ανάλαφρο μεϊκ απ για ασήμαντες ατέλειες. Αν η επιδερμίδα σας έχει ασήμαντες ατέλειες. Δεν υπάρχει λόγος να τη φορτώνεται με παχύρρευστα φον ντε τεν και κόμπακτ πούδρες.

Για να της δώσετε  ομοιόμορφη ματ όψη και να τη φωτίσετε ανακατέψτε στην παλάμη σας μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Ίσης σε μέγεθος με ένα φουντούκι και 3-4 σταγόνες υγρό μεϊκ απ.

Απλώστε το «μείγμα» στο πρόσωπο και προαιρετικά ταμπονάρετε την επιδερμίδα με ένα στεγνό σφουγγαράκι.

Αποτελεί ιδανική περιποίηση του προσώπου για τις πρωινές ώρες. Που δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά μπορείτε γρήγορα να αποκτήσετε ένα ωραίο ροδαλό χρώμα της υγείας στην επιδερμίδα του προσώπου σας, χωρίς να το βαραίνετε με υπερβολές.

Ανάλαφρο μεϊκ απ για ασήμαντες ατέλειες

Μην χρησιμοποιείτε ασήμαντα γον ντε τεν και κόμπακτ πούδρες, εάν δεν έχετε να κρύψετε πολλά.

Για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας και να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη ματ όψη. Ανακατέψτε στην παλάμη σας μία μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας με 3-4 σταγόνες υγρό μεϊκ-απ.

Να έχετε ένα στεγνό σφουγγαράκι, έτσι ώστε, αφού την απλώσετε στην επιδερμίδα σας, να την ταμπονάρετε προαιρετικά.

Χρησιμοποιήστε κρέμες που προσφέρουν ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα, αντηλιακή προστασία και μπορεί να αποτελέσουν βάση για μακιγιάζ.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό και ανάλαφρο που κανείς δεν θα πιστέψει ότι φοράτε μεϊκ-απ.

Οι κρέμες αυτές μπορούν ακόμη να καλύψουν απαλά τις ατέλειες και να διορθώσουν την απόχρωση του δέρματος. Εξαλείφοντας π.χ. τις κοκκινίλες, τις κιτρινίλες ή τη θαμπάδα προσφέροντας άμεσα τα ορατά αποτελέσματα του μεϊκ-απ και τα οφέλη μιας κρέμας περιποίησης.