Φαντασία στο σεξ παίξετε ρόλους στο κρεβάτι ανανεώστε την σχέση σας. Ανανέωσε τη σχέση σου  δοκιμάζοντας  να παίξεις ρόλους, με  παρτενέρ τον σύντροφό σου, στο σεξ. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο ταλέντο σου, αυτό της υποκριτικής, και σίγουρα θα το διασκεδάσετε και οι δυο.

Αν λοιπόν κατά κοινή ομολογία και των δύο, η σχέση σας έχει ρουτινιάσει, υπάρχει λύση να την ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα, αρκεί να διαθέτετε  λίγη φαντασία. Παίξτε ρόλους στο κρεβάτι, και γιατί όχι προσποιηθείτε ότι είστε ηθοποιοί σε μια κινηματογραφική ταινία με αυτοσχέδιο σενάριο.

Μπορείς να φανταστείς  τον εαυτό σου ντυμένη ως νοσοκόμα, αστυνομικό ή αθώα μαθήτρια; Τότε έκανες το πρώτο βήμα για να βάλεις λίγη φαντασία στο κρεβάτι σου και να κάνεις μια σούπερ έκπληξη στον σύντροφό σου. Ειδικά αν μετράτε πολλά χρόνια γάμου, επιβάλλεται να κάνετε μερικές τονωτικές ενέσεις στη σχέση σας και να την αναζωογονήσετε, ανανεώνοντας το κομμάτι του σεξ.

Η ιδέα αυτή  μη σου  φαίνεται  απόμακρη ή αταίριαστη, είναι απλά διαφορετική. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο, να κάνεις κάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να σπάσεις τη ρουτίνα. Αν πάλι διστάζεις,  μπορείς να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου και να ενθαρρύνεις μια συζήτηση που θα μιλήσετε ανοιχτά   για τις φαντασιώσεις σας, τα θέλω σας, τις προτιμήσεις σας και ό,τι γενικά καταπιέζατε μέσα σας επειδή ντρεπόσασταν ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια αλλάξτε τη ρουτίνα στο σεξ. Αν για παράδειγμα  «βρισκόσασταν» τα απογεύματα, δοκιμάστε τώρα, το πρωί για ένα καλό ξεκίνημα της μέρας ή αργά το βράδυ για να χαλαρώσετε από την πίεση της μέρας. Αλλάξτε επίσης το μέρος που προτιμάτε και επιλέξτε άλλα σημεία του σπιτιού.

Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε ρυθμούς ανανέωσης  και να χαλαρώσετε  αφάνταστα . Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα χάδια, αποδράστε το Σαββατοκύριακο, παίξτε με το σύντροφό σας. Μικρές λεπτομέρειες που θα ανεβάσουν την ποιότητα του σεξ και θα το κάνουν πιο απολαυστικό και για τους δύο.

Μια άλλη πρόταση είναι να αγοράσεις νέα εσώρουχα, πιο προκλητικά που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο ελκυστική και με αυτοπεποίθηση. Ζαρτιέρες, στρινγκ, κορμάκια, δαντελωτά εσώρουχα αποκαλυπτικά και προκλητικά στην υπηρεσία του έρωτα.

Κι αφού φορέσεις τα σέξι εσώρουχα,  δοκίμασε να κλείσεις ραντεβού με τον σύντροφο σου ένα μπαρ, να πάτε χωριστά και να το παίξετε άγνωστοι. Προσποιηθείτε ότι γνωρίζεστε για πρώτη φορά εκείνη τη στιγμή και  φλερτάρετε. Ανάψτε την φλόγα του πόθου στην σχέση σας και ολοκληρώστε την βραδιά με σεξ .  Κλασσική και χιλιοδοκιμασμένη συνταγή…. αλλά αποτελεσματική και πάντα πετυχημένη.

Δοκίμασε τα όλα αυτά και να ξέρεις, με σιγουριά, πως ο καλός σου δε θα βλέπει την ώρα να γυρίσει κοντά σου ή να σε συναντήσει στο σημείο που θα του υποδεικνύεις στα μηνύματα σου. Φαντασία να υπάρχει και καλή διάθεση!