Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου. Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου . Ερωτικά, Επαγγελματικά, Οικονομικά. Μάθε Τώρα! Μάθε Τώρα για Όσα σε Απασχολούν!

ΚΡΙΟΣ:

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 7. Αφήνοντάς σας ελεύθερους να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά. Ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ:

Η έκλειψη Ηλίου στις 29 στο ζώδιό σας. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθεί εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρει. Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή. Διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντός και πάρετε αποφάσεις. Θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν. Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς που θα σας συνενώσουν. Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή. Παίξτε το ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στο σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Οι κάθε είδους μεταξύ σας συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικό σας στόχος για τη συνέχεια. 

ΛΕΩΝ:

Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς το σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη λάμψη σας. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας, θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό που θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι αλλαγές θα προκύψουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα. Αλλά θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με το σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούριες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας. 

ΖΥΓΟΣ:

Με την έκλειψη Σελήνης στις 15 στο ζώδιό σας. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δε θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας. Αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες. Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημα σας. Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους. Ο μήνας είναι ιδανικός για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και σεβόμενοι τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον σας. Το στυλ και η έμφυτη λεπτότητα σας βρίσκει έκφραση μέσα από τις σχέσεις. Οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές. Εάν καταφέρετε αν όχι να νικήσετε να περιορίσετε το ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούριους φίλους. Εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε και περισσότερη κοινωνική καταξίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με τον Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 14. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας. Μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει. Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντάς την να φαίνεται στους άλλους σα μυστήριο. Ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας να τους γοητεύσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δε θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Διατηρώντας μια καλή πορεία στο συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα. 

ΙΧΘΥΣ:

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5. Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια. Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας. Θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα. Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις.