Χαμογέλα στον καθρέφτη !!! Κορίτσια μου όμορφα

Μια νέα, λαμπερή, γεμάτη καινούργιες αρχές και στόχους χρονιά αρχίζει και ο δικός μας στόχος, είναι ν’ αναδείξουμε την ομορφιά και την λάμψη που εκπέμπει η κάθε μια ξεχωριστά!!!

Καινούργια αρχή λοιπόν. Είναι η κατάλληλη εποχή για ν’ αρχίσουμε να περιποιούμαστε σωστά και με «ευγένεια» το πρόσωπο μας, ξεκινώντας με απλά βηματάκια.

Βεβαίως αντιλαμβάνομαι ότι πάρα πολλές από εμάς δεν έχουμε ούτε το χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση ν’ ασχοληθούμε έτσι όπως μας αξίζει με τον εαυτό μας.

Εδώ όμως είμαι εγώ για να σας πω ότι είναι ώρα ν’ αποκτήσουμε μια καλή συνήθεια που θα έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα και πολλά χαμόγελα στον καθρέφτη μας!!!

Έχεις λοιπόν μόλις γυρίσει από έξοδο, έχεις επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά πως έκανες θραύση σήμερα βρε παιδί μου.

Βάζεις με ηθικό ακμαίο και τις μουσικές μελωδίες ακόμα να ηχούν στ’ αυτιά σου τις ωραίες σου πυτζάμες, παίρνεις και ένα μαντηλάκι και ετοιμάζεσαι να πέσεις στην αγκαλιά του Μορφέα, ή του Κώστα, ή του Βασίλη, ή του αγοριού απέναντι… κ.ο.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!

Όχι για τον Κώστα ή τον Βασίλη…

Αυτά τα μαντηλάκια τι τα θες κουκλίτσα μου όμορφη???

Το καημένο το μαντηλάκι που εκείνη την ώρα φαντάζει σωτήριο. Είναι αυτό που όχι μονό δεν θα καθαρίσει το πανέμορφο προσωπάκι μας,  αλλά θα του αφήσει και υπολείμματα από το «άγριο» πασάλειμμα που θα του έχεις κάνει!

Μη φόβου όμως!!!

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τρόποι να καθαρίσεις γρήγορα και σωστά όλη την ρυπαρότητα και να φερθείς ευγενικά στο ένα και μοναδικό σου απόκτημα  το προσωπάκι σου, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να σε βρει  φρέσκια και λαμπερή,  χωρίς τις γνωστές  «σακούλες» από ξενύχτι ή με ένα νεοαποκτηθέντα εφιάλτη δηλαδή, σπυράκι!!   Μπρρρρρ!!!

Πάρε το βαμβακάκι με το γαλάκτωμα σου και με απαλές κινήσεις αφαίρεσε το makeup σου, για το οποίο θα μιλήσουμε  εν καιρώ γι’ αυτό άντε βρε κούκλα θα σε κάνω πάλι !!!

Επανέρχομαι από την συγκίνηση και συνεχίζω.

Αφού έχεις αφαιρέσει το προϊόν θα πάρεις την λοσιόν που δεν έχεις  χρησιμοποιήσει ποτέ αν δεν έχεις λοσιόν πήγαινε στο ψυγείο και αν δεν έχεις ψυγείο πήγαινε στης μαμάς το ψυγείο  και εκεί σίγουρα θα βρεις ένα ροδόνερο  ή ανθόνερο. Βαλτό λοιπόν πάνω σου και αυτό θα «κλείσει» γρήγορα-γρήγορα το τόσο ταλαίπωρο κομμάτι του καθαρισμού μετά από ξενύχτι.

Σκέψου δηλαδή το γαλάκτωμα σαν σαπούνι και την λοσιόν σαν το νεράκι που το ξεπλένεις με την τεραστία διαφορά ότι τα αλκάλια του νερού δεν θα μείνουν πάνω στο μουτράκι σου για όλο το βράδυ  και μ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις και την ξηρότητα σε κάποια σημεία!!

Χαμογέλα στον καθρέφτη !!!

Καλέ περίμενε!!!

Την κρεμά σου την έβαλες???

Που πας άντε βουρ έτσι για ύπνο???

Πήγαινε γρήγορα έλα σήκω μη βαριέσαι!!!   Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!!!

Αυτά από μένα προς το παρόν!!!

Τα καλύτερα έρχονται…!!!

Και να θυμάστε πριγκιπέσες  μου…  Η ομορφιά αρχίζει από μέσα μας…

Πολλά φιλιά!!!