Εύα Κοντοσταθάκου Υποψήφια στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό Αττική Μπροστά. Η Εύα Κοντοσταθάκου, γεννήθηκε στους Μολάους και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχει πτυχίο στην Αρχαιολογία και Master από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέχρι την εκλογή της στο Δήμο της Αθήνας εργαζόταν σε θέση ευθύνης στη ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας της ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων πιστώνεται κατά γενική ομολογία «το νοικοκύρεμα» στα οικονομικά του μεγαλύτερου δήμου της χώρας σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες .

Η Εύα μας μίλησε για την πολιτική της πορεία και την εμπειρία που απέκτησε από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε.

Όλα προέκυψαν από σκληρή δουλειά και επιμονή ώστε οι πολίτες να έχουν την ποιότητα των υπηρεσιών που αρμόζουν σε Ευρωπαίους πολίτες απαλλαγμένες από υπηρεσίες με αγκυλώσεις ετών που μας δυσφημίζουν και κρατούν τη χώρα όμηρο σε άλλες εποχές.

Η ψηφιακή εποχή είναι ήδη εδώ, μπούμε να την αξιοποιήσουμε και πρέπει να προχωρήσουμε με γρήγορα βήματα μπροστά.

Διετέλεσα Πρόεδρος της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Σχεδίου Πόλεως και Πολεοδομίας Δήμου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δήμου Αθηναίων.

Οπότε υπάρχει και η εμπειρία αλλά και το όραμα προκειμένου να υλοποιήσουμε τα επόμενα βήματα για την περιφέρεια.

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Λακωνίας όπου και έδωσα για ακόμα μια φορά το στίγμα μου, αυτή τη φορά ως υποψήφια της Ν.Δ.

Παράλληλα είχα την τιμή να μου ανατεθεί η θέση της Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Ιστορικό Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου μέχρι τη στιγμή που θεώρησα ότι ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος προσφοράς.

Γιατί επέλεξες να είσαι υποψήφια με τον συνδυασμό Αττική Μπροστά με τον Νίκο Χαρδαλιά;

Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Η οικογένεια μου, τα παιδιά μου μεγαλώνουν στην ίδια πόλη και διαπιστώνω ότι τελικά η μαγεία της πόλης μας με συναρπάζει.

Eva Kontostathakou Ypopsifia sto Kentro Athinon me ton Niko Chardalia

Μετά από τόσες εμπειρίες και κατάθεση ψυχής δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στο φίλο μου Νίκο Χαρδαλιά ώστε να συμπράξω στην συνέχιση και καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μου.

Θέλω να στηρίξω με τις γνώσεις μου τομείς όπως είναι η Διαφάνεια, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και η Εξυπηρέτηση του Πολίτη, ταυτόχρονα με σχεδιασμό έργων υποδομών που θα δημιουργήσουν ακόμα καλύτερες υποδομές και συνθήκες για όλους μας.

Η επαφή όλα αυτά τα χρόνια με τους πολίτες μου έχουν δημιουργήσει τις βάσεις για αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν με την απλοϊκότητα τους τους πολίτες αλλά έρχονται αντιμέτωποι με παθογένειες ετών.

Πιστεύω ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την περιφέρεια αττικής και όλα αυτά τα χρόνια το έχει αποδείξει με την συμμετοχή του με ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία στην αυτοδιοίκηση, με την πετυχημένη πορεία του στην Κυβέρνηση .

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα ορμώμενη από την επιθυμία μου να συμβάλω στην αναβάθμιση της περιφέρειας Αττικής σε όλους τους τομείς και στην άμεση επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου να δημιουργήσουμε την Αττική που δικαιούνται όλοι οι πολίτες.