Φετιχισμός | Ψηλοτάκουνες μπότες, μαστίγια και κλεμμένα γυναικεία string από τις απλωμένες μπουγάδες!

Φετιχισμός είναι μια σεξουαλική διαστροφή που εμφανίζεται κυρίως στον άντρα. Σχεδόν κάθε άντρας έχει μια ελαφρά δόση φετιχισμού, αφού ορισμένα μέρη του γυναικείου σώματος ή και ορισμένα ρούχα και αντικείμενα τον ερεθίζουν  και κάνουν τη φαντασία του να οργιάζει.

Όμως ο ερεθισμός που μπορεί να προκαλέσει η θέα του γυναικείου λαιμού ή των γυναικείων, εξωτερικών γεννητικών  οργάνων, δεν έχει καμιά σχέση με τον αληθινό φετιχισμό. Ο φετιχιστής δεν ενδιαφέρεται για το πρόσωπο και δεν αγαπά τίποτε άλλο, εκτός από τα αντικείμενα του πόθου του  ή τα μέρη του γυναικείου κορμιού που τον ερεθίζουν. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι το αίσθημα της ηδονής προκαλείται αποκλειστικά και μόνον από τη θέα αυτών των πραγμάτων. Μάλιστα κάποιες φορές και η σκέψη μόνον είναι αρκετή ενώ άλλες πάλι του είναι αδύνατο να εισαγάγει το πέος του στο γυναικείο κόλπο χωρίς τη βοήθεια από  κάποιο αγαπημένου του φετίχ.

Φετιχισμός

Έχουν αναφερθεί ως αντικείμενα φετίχ τα γυναικεία εσώρουχα ακόμα και οι ψηλοτάκουνες γόβες και μπότες. Κάποιες φορές το φετίχ αναφέρεται στο υλικό των πραγμάτων όπως είναι τα σκληρά υλικά πχ δέρμα και τα μαλακά όπως η γούνα. Τα φετίχ που αφορούν μέρη του σώματος είναι πχ πατούσες, γλουτοί, αστράγαλοι, δάχτυλα κλπ.

Κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί και πολύ παράξενα περιστατικά, όπως ενός άντρα στο Βερολίνο που έκοβε γυναικείες πλεξούδες. Όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία, βρέθηκαν στο σπίτι του τριανταμία πλεξούδες. Σε άλλο περιστατικό άντρας στη Βιέννη,  εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό στα τραμ, έσκιζε τα ρούχα ακόμα και τα εσώρουχα γυναικών. Αλλά και εδώ στην Ελλάδα έχει καταγγελθεί άντρας για κλοπή γυναικείων string εσωρούχων από τις απλωμένες μπουγάδες.

Λοιπόν κορίτσια προσοχή στους άντρες που βιώνουν το φετιχισμό ως σεξουαλική διαστροφή, αν δε θέλετε να σας λείπουν τα εσώρουχα σας, αλλά μην τρομάζετε αν ο ερωτικός σας σύντροφος  λατρεύει ιδιαίτερα κάποιο σημείο του σώματος σας και δείχνει ενδιαφέρον στις σέξι και αφαιρετικές, ενδυματολογικά εμφανίσεις σας!