Προστατεύεστε τα χείλη σας και σκορπίστε τον αέρα της θηλυκότητας σας στους γύρω σας.  Δείτε μερικά tips για το πώς να φροντίσετε τα χείλη σας φέτος το χειμώνα και να αποφύγετε την ξηρότητα και τα σκασίματα.

Χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας. Ότι καλύτερο για επουλώσει τα σκασμένα και τα ξερά χείλη. Μπορείτε να βάζετε λίγο λάδι καρύδι αφού βγείτε από το μπάνιο, το πρωί όταν ξυπνάτε αλλά και το βράδυ. Δεν χρειάζεται να το σκουπίζετε καθώς απορροφάται από τα χείλη σας αμέσως. Ξεκινήστε από τώρα να το χρησιμοποιείτε και πείτε αντίο στα σκασμένα χείλη φέτος τον χειμώνα.

Κάντε απολέπιση. Μπορείτε να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας με λίγη ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο. Αμέσως τα χείλη σας θα γίνουν πιο μαλακά από ποτέ. Προσοχή όμως! Μην τρίβετε τα χείλη σας πολύ δυνατά, κατά τη διάρκεια της απολέπισης, διότι έτσι μπορεί να τα τραυματίσετε. Αμέσως μετά μπορείτε να βάλετε το liposan σας.

Λίγο πριν το βάψιμο των χειλιών μας με κραγιόν ή lip gloss, εφαρμόστε ένα balm για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς ή ξηρότητα που μπορούν να προκαλέσουν η συνεχόμενη χρήση των καλλυντικών. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι το χρώμα που θα εφαρμόσετε αργότερα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Πίνουμε πολύ νερό και το χειμώνα για περισσότερη ενυδάτωση και το βράδυ αλείφουμε με βαζελίνη τα χείλη μας πριν τον ύπνο.