Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας !!!Εξωτερίκευσε  την ομορφιά σου και λάμψε !!!

Οι άντρες δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να αγνοήσουν ορισμένα πολύ αρνητικά χαρακτηριστικά για χάρη την εκπληκτικής ομορφιάς. Αφού εντοπίσετε τον άλλο σας μισό  θα πρέπει να προσέξετε την εμφάνισή σας και να στοχεύσετε. 

Οι άντρες επιλέγουν το ταίρι τους σύμφωνα με ορισμένα χαρακτηριστικά ! Θέλετε να είστε από τις γυναίκες που τρελαίνονται οι άντρες ; Ξεκινάμε…λοιπόν!

  • Χτένισμα: Μεγάλη βαρύτητα όσο θα πρέπει δώσετε στο μαλλί σας. Το κατάλληλο χτένισμα ανεβάζει στα ύψη την ομορφιά σας. Επιλέξτε ένα χτένισμα που να σας ταιριάζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σας . Ένα μοντέρνο κούρεμα ανανεώνει και δίνει στη γυναίκα άλλο αέρα. Τολμήσετε να κάνετε αλλαγές.
  • Περιποίηση προσώπου: Οι άντρες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο πρόσωπο και για αυτό οι γυναίκες που το περιποιούνται έχουν πλεονέκτημα. Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου με μια ενυδατική κρέμα θα κάνει το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά του, ενώ μια αντιρυτιδική θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την νεανική εμφάνιση σας για περισσότερο χρόνο. Η ξεχνάτε να κάνετε το κατάλληλο μακιγιάζ ώστε να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας και να κρύψετε τις όποιες ατέλειες. 
  • Ιδανικό βάρος:. Για κάθε γυναίκα ανάλογα με το ύψος της υπάρχει το λεγόμενο ιδανικό βάρος. Το ιδανικό βάρος  δεν είναι ούτε το παχουλό, ούτε το πολύ αδύνατο. Όσο πιο κοντά στο ιδανικό βάρος τόσο καλύτερα για την υγεία σας αλλά και για τις επιτυχίες στους άντρες. 
  • Χαμόγελο: Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό ! Οι γυναίκες που χαμογελούν ελκύουν τους άντρες περισσότερο. Να είστε πρόσχαρη να έχετε χιούμορ να χαμογελάτε και να  δέχεστε το χιούμορ των άλλων η ευχάριστη διάθεση αυτή θα σας κάνει ακαταμάχητη. 
  • Ένδυση: Οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν στις καλοντυμένες γυναίκες, Επιλέξτε ένα φόρεμα και γόβες ανάλογα με το σωματότυπου σας και γίνετε πραγματικά ακαταμάχητες. Καθοριστικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση επίσης είναι και το άρωμα που θα επιλέξετε.