Η ντροπή δεν έχει θέση στο κρεβάτι και στο σεξ! Ετοιμάζεσαι να δεις τον καλό σου και ξεκινάς μια διαδικασία με πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις για να είσαι άψογη.

Η λίστα μεγάλη ή μικρή ανάλογα με τα » θέλω » και τις ανάγκες της καθεμιάς ή ίσως και τις απαιτήσεις του αγαπημένου της. Απαραίτητη φυσικά  η αποτρίχωση, με τον όποιο τρόπο ακολουθείτε, δεν θέλουμε να μας αγγίζει και η τρίχα να είναι κάγκελο.

Φρεσκάδα και αναζωογόνηση με ντους , μάσκες ομορφιάς και ενυδάτωση,… νυχάκια, μαλλάκια , μακιγιάζ.

Η λογική σας καθοδηγεί και σας βοηθάει να  προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά!

Τι γίνεται όμως όταν κατά την διάρκεια του ραντεβού ανεβαίνουν οι παλμοί και αυξάνονται οι σφυγμοί; Τα φιλιά του είναι φωτιά και εσύ χάνεσαι μέσα στην αγκαλιά του.

Ουπς μας έφυγε όμως το κραγιόν και η πούδρα θέλει ανανέωση. Τι κάνετε λοιπόν κορίτσια μου;;; Μήπως βρίσκετε δικαιολογία για να επισκεφτείτε το μπάνιο και να φρεσκαριστείτε;

ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Μένετε με τον καλό σας και απολαμβάνετε όλες τις υπέροχες στιγμές  μαζί του χωρίς άγχος για τίποτα. Τώρα ήρθε η ώρα αυτός να σας αποζημιώσει για τον χρόνο που αφιερώσατε για να ετοιμαστείτε. Όσο άντεξε να σας θαυμάζει χωρίς να αγγίζει άντεξε…

Όμως μη μου το παίζετε σαν μπιμπελό με την ένδειξη «εύθραυστων».  Βλέπε από μακριά και μην αγγίζεις γιατί θα κάνεις δαχτυλιές  .

Βγάλτε από το μυαλουδάκι σας τις Χολιγουντιανές σταρ, που κάνουν ότι κάνουν, και δεν τους έχει πέσει ούτε τρίχα από το χτένισμα.

Βγάζουν τα μάτια τους αλλά  η μάσκαρα εκεί αναλλοίωτη, για να μη σχολιάσω το κραγιόν που έχει κολλήσει στα χείλη τους σαν στόκος και δεν τους φεύγει με τίποτα, όσα φιλιά κι αν ανταλλάζουν. Αυτό όμως φίλες μου δεν είναι η αληθινή ζωή και στην δική σας παθιασμένη βραδιά δεν έχουν θέση ούτε τα σενάρια ,ούτε τα γυρίσματα μέσα από διαλείμματα και διακοπές, για οδηγίες και φρεσκαρίσματα. Το ανακατεμένο σου μαλλί και το ξαναμμένο κόκκινο πρόσωπο σου είναι τόσο σέξι που δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης στον σύντροφο σου. Θα ενώνετε τα ιδρωμένα σας κορμιά και δεν θα σας ενδιαφέρει  τίποτα … η ώρα για ντους θα έρθει μετά!

Μπορεί να ξεφύγετε και λεκτικά, αυτό μη σας τρομάξει ούτε να σας κάνει να  αμφιβάλετε για το πώς σας σκέφτεται ο σύντροφος σας. Μέσα στον ερωτικό παροξυσμό μπορεί να πεις και να εκφράσεις τα πια ακατάλληλα πράγματα. Αυτά μένουν εκεί, πάνω στο κρεβάτι και δεν σχολιάζονται μετά.

Γενικά μην αγχώνεστε με τίποτα. Στο σεξ δεν υπάρχουν πρέπει και ταμπού. Περάστε όμορφα με τον σύντροφο σας και να θυμάστε πως η έκφραση του οργασμικού σας προσώπου θα είναι αυτή που θα τον αποζημιώσει και θα τον ικανοποιήσει απόλυτα γιατί θα είναι παθιάρικο, αληθινό και ενστικτώδες και όχι μέσα στην προσποίηση!