Μακιγιάζ η γοητεία της σύγχρονης γυναίκας. Με τόσες ευκαιρίες να στολιστείτε και βγείτε έξω τι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η γιορταστική σας εμφάνιση αρχίζει να ξεθωριάζει. Θέλετε να ποικίλλεται σε κάθε περίπτωση, παραμένοντας συγχρόνως ο εαυτό σας. Αλλά η προσπάθειά σας να αλλάξετε  την καθημερινή σας εμφάνιση προσθέτοντας έξτρα μακιγιάζ  και επιφανειακή λάμψη μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε ψεύτικη.

Το κλειδί της δημιουργίας δροσερών και γοητευτικών προσώπων δε βρίσκεται στο υπερβολικό μακιγιάζ, αλλά στο πού θέλετε να δώσετε εσείς έμφαση. Για να σας δείξουμε πως ακριβώς γίνεται, δώσαμε τρείς εντελώς διαφορετικές όψεις, χρησιμοποιώντας τα ρούχα της ως έμπνευση.

Για παράδειγμα, το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ προτείνει ένα στυλ που εμπνέει για ένα ρομαντικό μακιγιάζ, με απαλές ροζ σκιές, που θα τονίζουν τα φυσικά χρώματα του προσώπου.

 Σε αντίθεση, η τουαλέτα από κόκκινο ταφτά μας θυμίζει νοερά το σοφιστικέ στιλ της δεκαετίας του 50. Το μακιγιάζ φυσικά συμφωνεί μ’ αυτό το στιλ: τα χείλη είναι το πιο τονισμένο μέρος του προσώπου μ’ ένα λαμπερό κόκκινο, ενώ το τα μάτια αποκτούν ένα θαυμάσιο σχήμα.

 Το αχνό ροζ πουλόβερ με κουμπιά δεκαετίας του ΄30 αντανακλάται σ’ ένα εκτυφλωτικό μακιγιάζ με θολά μάτια και γεμάτα χείλη, ενώ η έμφαση επικεντρώνεται στα μάτια, τα χείλη και τα μήλα του προσώπου.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις στο χώρο του μακιγιάζ το έκαναν πιο σταθερό και πιο εύκολο στη χρησιμοποίησή του. Τα υλικά είναι καλύτερης ποιότητας και ταιριάζουν απόλυτα με το δέρμα, ενώ νέες μέθοδοι απαλείφουν κάθε ατέλεια του προσώπου. Οι σκιές των ματιών έχουν είτε τα χρώματα του νερού, είτε πιο εντυπωσιακά χρώματα, αλλά οι ματ σκιές εξακολουθούν να είναι οι πιο κολακευτικές για μια γυναίκα.

Το ρουζ αρχίζει να επανέρχεται σε ροζ αποχρώσεις, που απλώνονται στα μάγουλα μας προβάλλοντας ένα υγειές φυσικό πρόσωπο.

Το κραγιόν εξακολουθεί να παράγεται σε ημιμάτ χρώματα όπως το καθιέρωσαν μεγάλοι γνωστοί οίκοι καλλυντικών.