Η Ρούλα ήταν μια όμορφη και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα που ζούσε στην όμορφη Αθήνα. Ήταν ερωτευμένη με τον Ηλία, έναν γοητευτικό νέο άντρα που της είχε κλέψει την καρδιά.

Ήταν βέβαιη για την αγάπη του και νόμιζε πως τίποτα δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη θα αναστάτωνε τα συναισθήματα της και θα έριχνε σκιές στην ευτυχία του ζευγαριού.

Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού, όταν ο Ηλίας κάλεσε την πρώην ερωμένη του Αντιγόνη στον αρραβώνα του με τη Ρούλα. Η Ρούλα ένιωθε πως η παρουσία της Αντιγόνης ήταν περίεργη, αλλά προσπάθησε να μην δείξει τις αναστατώσεις της. Όμως, όσο περνούσαν οι ώρες, ένιωθε τον κόσμο της να καταρρέει γύρω της.

Κάποια στιγμή, καθώς οι καλεσμένοι χόρευαν και διασκέδαζαν, η Ρούλα παρατήρησε τον Ηλία να κοιτάζει την Αντιγόνη με έντονο ενδιαφέρον. Εκείνος φάνηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στην παρουσία της και η καρδιά της Ρούλας άρχισε να χτυπάει δυνατά από ζήλεια και θυμό.

Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ηλίας θα μπορούσε να έχει τόσο έντονα συναισθήματα για μια πρώην σχέση. Η Ρούλα ήταν ανασφαλής και αρχικά προσπάθησε να το αγνοήσει, να πιστέψει πως ήταν μόνο φιλία ανάμεσα στον Ηλία και την Αντιγόνη. Ωστόσο, τα λόγια που άκουσε όταν πλησίασε το ζευγάρι την άφησαν με αναστατωμένη.

“Δεν θα σε έβλεπα ποτέ ξανά μετά από χωρισμό, αν δεν ήταν ο αρραβώνας της Ρούλας,” είπε η Αντιγόνη στον Ηλία με ένα χαμόγελο που έδειχνε τον ενθουσιασμό της.

Ο Ηλίας χαμογέλασε αμήχανα και προσπάθησε να απομακρυνθεί από την Αντιγόνη. Όμως, η καρδιά της Ρούλας ήταν σπασμένη. Είχε την αίσθηση πως τον έχανε, πως ο Ηλίας ήταν πια μακριά της, όσο βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνη.

Η επιστροφή στο σπίτι ήταν άβολη. Η Ρούλα δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά της και ο Ηλίας ένιωθε έντονη ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες που είχαν μπει στη ζωή του. Η Ρούλα αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει απερίφραστα.

“Μπορείς να μου πεις τι συμβαίνει μεταξύ εσένα και της Αντιγόνης;” ρώτησε με φωνή τρεμάμενη ελαφρώς.

Ο Ηλίας κοίταξε τα πατώματα και έπειτα στα μάτια της Ρούλας. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αποφύγει για πολύ ακόμα. Ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί της.

“Είχαμε μια σχέση για αρκετό καιρό, πριν να γνωρίσω εσένα,” είπε τελικά. “Ξεκινήσαμε να βλεπόμαστε ξανά πριν από λίγο καιρό, αλλά η σχέση μας τελείωσε καιρό πριν σε γνωρίσω. Ωστόσο, είναι μια πρώην φλόγα που δεν έχει σβήσει ακόμα.”

Η Ρούλα άκουγε κάθε λέξη του και η καρδιά της άρχισε να ηρεμεί ελαφρώς. Τουλάχιστον ο Ηλίας ήταν ειλικρινής και δεν της έκρυβε τίποτα. Αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία να εξηγηθεί περισσότερο.

“Δεν μπορείς να κλείσεις τα συναισθήματα από το παρελθόν,” είπε με απαλή φωνή. “Αλλά πρέπει να ξέρω που στέκεσαι τώρα. Θέλω να ξέρω πως είμαστε μόνο εσύ και εγώ.”

Ο Ηλίας κοίταξε τα μάτια της και κράτησε το χέρι της στα δικά του. “Εσύ είσαι η αγάπη μου, η Ρούλα,” είπε με αποφασιστικότητα. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και θέλω να είμαστε μαζί.”

Η Ρούλα αισθάνθηκε μια ανακούφιση να πλημμυρίζει την καρδιά της. Τα λόγια του Ηλία της έδωσαν ελπίδα και δύναμη. Ήξερε πως μπορούσε να του εμπιστευτεί και πως η αγάπη τους θα ξεπερνούσε κάθε πρόκληση.

Καθώς τα λαμπερά αστέρια γέμισαν τον ουρανό της Αθήνας, η Ρούλα και ο Ηλίας αγκαλιάστηκαν κάτω από την λαμπερή νύχτα. Ήξεραν πως η αγάπη τους ήταν ισχυρή και αληθινή και πως θα αντιμετώπιζαν μαζί κάθε δυσκολία. Ήταν η αρχή μιας νέας περιπέτειας για το ζευγάρι, γεμάτη αγάπη, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

Η ιστορία της Ρούλας και του Ηλία συνεχίστηκε, με τον έρωτα τους να ακτινοβολεί και να φωτίζει τις ζωές τους. Η ζήλια και ο θυμός εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο αγάπη, ευτυχία και ελπίδα για το μέλλον.

Η αγάπη νίκησε το παρελθόν, και η Ρούλα και ο Ηλίας έζησαν αγκαλιά μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη αγάπη, πάθος και αμοιβαία στήριξη. Και οι δυο έμαθαν πως ο πραγματικός έρωτας δεν γνωρίζει αμφιβολίες, μόνο αμοιβαία αφοσίωση και αγάπη που διαρκεί για πάντα.