Κέρατο, Μύθοι και Αλήθειες. Έχετε έναν θαυμάσιο σύντροφο, ζείτε την τέλεια ζωή και το σεξ είναι καυτό και kinky.

Στο σενάριο της ζωής σας δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή με κέρατο παρά μόνο σαν ανέκδοτο για αστεία και πειράγματα!

Κι όμως, μια μέρα σας χτυπάει την πόρτα ο παλιός έρωτας της ζωής σας. Λίγο το ποτό, λίγο οι αναμνήσεις, λίγο η οικειότητα… λίγο το ένα, λίγο το άλλο δε θέλει και πολύ να γίνει το μοιραίο!

Θεωρείτε ότι εντάξει, αφού ήσασταν παλιά εραστές δεν πειράζει. Αυτό δεν είναι κέρατο. Αλλά τελικά τι είναι;

Πως θέλετε να το βαπτίσουμε, «νοσταλγία»…» φιλική συνεύρεση» ή κάπως αλλιώς!

Φυσικά τέτοιες φιλοσοφίες μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Το κέρατο είναι κέρατο όχι μόνον με τον επόμενο αλλά και με τον πρώην. Άσε που μπορεί να έχεις και συναισθηματικά μπερδέματα γιατί μπορεί να μη σε έχει ξεπεράσει ακόμα, και την επομένη να σε ψάχνει για το επόμενο νοσταλγικό ραντεβού!

Κέρατο, Μύθοι και Αλήθειες

Μύθος λοιπόν  ότι το σεξ με τον πρώην δεν είναι κέρατο και συνεχίζουμε με το ποιος απιστεί περισσότερο.

Μέχρι σήμερα υπήρχε η αντίληψη ότι οι άντρες, με την ιδιότητα του κυνηγού, είναι αυτοί που απιστούν  περισσότερο. Λυπάμαι αλλά κάποιους νομίζω πως θα τους απογοητεύσω.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την χειραφέτηση της γυναίκας, με την οικονομική της άνεση και την κοινωνική της απελευθέρωση, αλλά συμβουλή προς τους κυρίους να μη παραμελούν την σύντροφο τους και να μη τη θεωρούν δεδομένη. Από ότι φαίνεται η εξερεύνηση του άγνωστου όταν μάλιστα συνοδεύεται και από ωραίους κοιλιακούς εξιτάρει το ίδιο και τα δύο φύλα.

Η απιστία λοιπόν, αφορά το ίδιο άντρες και γυναίκες!

Στατιστικά μπορούμε να πούμε πως ο άντρας περνάει την κρίση μέσης ηλικίας μεταξύ 45 και 55 ενώ η γυναίκα δονείται κυριολεκτικά μέσα από αλλαγές μεταξύ 40-45.

Σε αυτές τις φάσεις παρουσιάζονται τα περισσότερα συμπτώματα απιστίας με διαφορετικές αιτίες και αποτελέσματα κάθε φορά. Η γυναίκα μπορεί να νιώθει παραμελημένη και να έχει βαρεθεί να ζει μέσα στην ρουτίνα.

Ο άντρας μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη ζωή του αλλά να επιζητά και την περιπέτεια. Νιώθει ότι έτσι αναζωογονείται και σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις πιστεύει ότι έτσι σώζει και τη σχέση με τη σύντροφο του γιατί πάντα επιστρέφει σε αυτήν απόλυτα ικανοποιημένος και με  ευχάριστη διάθεση.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι απολαμβάνουν το σεξ με τη γυναίκα τους περισσότερο και οι επιδόσεις τους βελτιώνονται, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την σύντροφο τους.

Δεν ξέρω αν κάποιος μπορούσε να βρει πιο πρόχειρη, φθηνή και γελοία δικαιολογία για το κέρατο. Αν κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφο σου προσπαθείς να το διορθώσεις και όχι να το αντικαταστήσεις … νομίζω!

Μύθος λοιπόν ότι απατάς για να σώσεις τη σχέση σου!

Τέλος ότι έγινε έγινε…. μπορεί να νιώθετε τύψεις μπορεί και όχι, τι γίνεται τώρα;

Ομολογούμε την απιστία για να ξελαφρώσει η συνείδηση μας; Λοιπόν αγάπες μου όλα έχουν και ένα τίμημα. Μη τα θέλετε όλα μονά ζυγά δικά σας. Μάθετε να ζείτε με τα λάθη σας και μη τα ξανακάνετε.

Σίγουρα αν παρασυρθήκατε ένα βράδυ για one night stand δεν υπάρχει κανένας λόγος να πικράνετε τον σύντροφο σας και να διαλύσετε την σχέση σας.

Αν πάλι σας βρίσκω σε κάποια εξωσυζυγική σχέση διαρκείας τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε σοβαρά και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας.

Αν για σας είναι κάτι επιπόλαιο φροντίστε να το διαλύσετε πριν το καταλάβει το έτερο ήμισυ σας γιατί τότε,  ακόμα κι αν σας συγχωρήσει, ποτέ τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως ήταν πριν μεταξύ σας. Είπαμε για όλα υπάρχει ένα τίμημα, προσέξτε να είναι το μικρότερο και το πιο ανώδυνο!

Μύθος ότι πρέπει να ομολογείτε το κέρατο. Θάψτε το στο βάθος του υποσυνείδητου σας και σιγουρευτείτε πως δεν παραμιλάτε στον ύπνο σας!