Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του . Αγαπητό μου aboutwoman.gr με λένε Αργυρώ και είμαι από Θεσσαλονίκη. Στην ιστορία που θα σας διηγηθώ δεν έχασα μόνο το αγόρι  μου αλλά έχασα και την εμπιστοσύνη στη φιλία και την ανιδιοτέλεια.

Ξέρω πως είναι λάθος αλλά πλέον κάθε άνθρωπος που με πλησιάζει το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι » τι να θέλει άραγε από μένα;».

Αναζητώ εναγωνίως να ανακαλύψω το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από κάθε πράξη. Πίσω από κάθε λέξη, πίσω από κάθε νέα γνωριμία. Ξέρω πως έτσι μου ξεφεύγει η ουσία.. χάνοντας την ίδια τη ζωή αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω!

Η προσγείωση στην πραγματικότητα έγινε πέρσι και ο θύτης ήταν το μόνο άτομο που εμπιστευόμουν απόλυτα.. η καλύτερη μου φίλη η Αναστασία.

Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί στην ίδια γειτονιά. Οι γονείς μας ήταν φίλοι και κάναμε πολύ παρέα.

Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στα πάρκα, ποδηλατάδα στην παραλία, κάποιες φορές κοιμόμασταν η μία στο σπίτι  της άλλης. Ήταν η απόλυτη φιλενάδα!

Μαζί πιασμένες χεράκι χεράκι πήγαμε για πρώτη φορά στο σχολείο, μαζί βγήκαμε και τα πρώτα κρυφά ραντεβουδάκια με αγόρια. Της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και η γνώμη της μετρούσε για μένα σαν να ήταν η μεγάλη αδερφή που δεν είχα.

Η φιλία μας ήταν τόσο σημαντική  που δώσαμε  υπόσχεση ότι ακόμα κι αν παντρευόμασταν ή αλλάζαμε πόλη θα προστατεύαμε τη φιλία μας και δεν θα την αφήναμε να χαθεί.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Το τέλος της σχολικής μας ζωής μας βρήκε εμένα φοιτήτρια της Νομικής σχολής αλλά η Αναστασία δυστυχώς δεν πέρασε πουθενά. Η   αλήθεια είναι πως δεν την ενδιέφερε πολύ το διάβασμα και δεν είχε καμιά διάθεση να ξαναδώσει εξετάσεις.

Ξεκίνησε να δουλεύει περιστασιακά από εδώ και από εκεί και τις υπόλοιπες ώρες περνούσε με το να χτυπιέται στα γυμναστήρια για να αποκτήσει το τέλειο σώμα. Οι ζωές μας είχαν αλλάξει, μάλλον οι υποχρεώσεις μας και σχεδόν είχαμε χαθεί.

Η Αναστασία άρχισε να μου παραπονιέται γι’ αυτό ξεκίνησα να την ενημερώνω για κάθε εκδήλωση ή έστω απλή συνάντηση με τους συμφοιτητές μου που θα μπορούσε να συμμετέχει. Δεν ήθελα να νιώθει ξεκομμένη από τη ζωή μου και μου έλειπαν οι πολύτιμες συμβουλές της.

Μια μέρα γνώρισα τον Κώστα. Ήταν αδερφός ενός συμφοιτητή μου και δε θα το πιστέψετε, ήταν κι αυτός δικηγόρος και μάλιστα με δικό του γραφείο. Μας φιλοξένησε λοιπόν στο χώρο του για να φέρουμε σε πέρας μια εργασία που είχαμε αναλάβει από κοινού με τον αδερφό του και μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε την πλούσια βιβλιοθήκη του δίνοντας μας ταυτόχρονα και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Ο Κώστας  ήταν απλά υπέροχος! Νέος, ωραίος, αρρενωπός, με χιούμορ αλλά και σοβαρός. Καμιά σύγκριση με τους νεαρούς φοιτητές φίλους μου που ακόμα δεν είχαν αποφασίσει τι ήθελαν και για τι βρίσκονταν στη σχολή. Δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου και το ίδιο βράδυ κοιμήθηκα με τη σκέψη του.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Την επόμενη μέρα ο συμφοιτητής μου με ρωτούσε σχετικά με τον αδερφό του.

»Τι εντύπωση μου έδωσε», » αν μου άρεσε » κτλ. Τι στην ευχή σκέφτηκα, στην σκέψη μου μπήκε;

Σκύβει μου κλείνει το μάτι και μου αποκαλύπτει πως ο αδερφός του ξετρελάθηκε μαζί μου. Το βράδυ τον είχε στο τηλέφωνο μια ώρα και τον ρωτούσε διάφορα για μένα.

Φυσικά μας έδωσε το ελεύθερο να χρησιμοποιούμε το γραφείο του όσο συχνά θέλαμε με μεγάλη του χαρά και θα μας περίμενε μάλιστα το μεσημέρι με πίτσες για να ολοκληρώσουμε την εργασία μας. Ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη  μου και ήταν ολοφάνερο πως ήμουν γοητευμένη.

Το μεσημέρι που βρεθήκαμε ήταν  πολύ περιποιητικός και διαχυτικός. Μιλούσαμε για νομικά θέματα αλλά πάντα έβρισκε τρόπο να μου κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Το πιο χαριτωμένο… με τάιζε την πίτσα στο στόμα για να μη λερώσω την εργασία μου με λάδια.

Για ένα μισάωρο μείναμε εντελώς μόνοι και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Είδε που είχα πιαστεί στην καρέκλα και άρχισε να μου κάνει μασάζ. Τα χέρια του πότε γλιστρούσαν στην πλάτη και πότε ψηλά στο πρόσωπο μου.

Ήταν σαν χάδι και ένιωθα τόσο υπέροχα που μου έπεσε ο στυλός από το χέρι, έκλεισα τα μάτια και απλά το απολάμβανα. Τότε ένιωσα το χέρι του να γλιστρά μπροστά στο στήθος μου κάθε φορά και πιο πολύ.

Ήταν πολύ ερεθιστικό αλλά βρήκα τη δύναμη και του έπιασα το χέρι. Χωρίς να πω κουβέντα σηκώθηκα από την καρέκλα και στάθηκα μπροστά στο παράθυρο. Με πλησίασε και μου ψιθύρισε στο αυτί » μη μου θυμώνεις».

Πως μπορούσα να του θυμώσω .. έλιωνα σε κάθε του άγγιγμα..και αυτό που λαχταρούσα πραγματικά ήταν να τον φιλήσω αλλά φοβόμουν.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Δεν ήταν σαν τα αγοράκια που συναναστρεφόμουν και δεν ήξερα αν μπορώ να σταθώ δίπλα σε έναν πραγματικό άντρα.

Όμως δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για σκέψη, με φίλησε αγγίζοντας με τα χέρια του το πρόσωπο μου. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν παγωμένη σα να φιλούσε άγαλμα αλλά μετά αφέθηκα στη φαντασίωση που με είχε κυριεύσει από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισα.

Το κουδούνι της πόρτας και η άφιξη του συμφοιτητή μου όμως μας διέκοψε και τότε πραγματικά τρομοκρατημένη δικαιολογήθηκα πως έπρεπε να φύγω και το έβαλα στα πόδια.

Μετά τρεις μέρες με πήρε τηλέφωνο  και μου ζήτησε, σχεδόν με παρακάλεσε να συναντηθούμε γιατί ήθελε οπωσδήποτε να μου μιλήσει.

Δεν μπορούσα να του αρνηθώ και η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να τον δω αλλά δε θα τολμούσα ποτέ να πάρω την πρωτοβουλία.

Όταν βρεθήκαμε με ρωτούσε γιατί χάθηκα. Γιατί έφυγα ξαφνικά και χωρίς να περιμένει την απάντηση μου έσφιξε τα χέρια μου στα δικά του και με φίλησε.

Αργότερα μου  εκμυστηρεύτηκε πως με ήθελε κομμάτι της ζωής του και μάλιστα μου πρότεινε για να περνάμε περισσότερες ώρες μαζί να εργάζομαι στο γραφείο του για κάποιες ώρες.

Έτσι και αυτός θα είχε κάποια βοήθεια και εγώ θα μάθαινα δίπλα του αλλά το σημαντικότερο  θα είχαμε περισσότερες ώρες μαζί. Ενθουσιάστηκα πολύ, ήταν ότι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί. Από τις στιγμές που τις σκέφτεσαι και αναρωτιέσαι αν τις ζεις πραγματικά ή αν είναι όνειρο.

Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί εντός και εκτός γραφείου και κάπως έτσι ξεκίνησε μια σχέση που ήταν υπέροχη, άψογη και ιδανική. Κοντά του ένιωθα χρήσιμη και ήμουν με τον άντρα που αγαπούσα.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Μια μέρα μείναμε μέχρι αργά. Ήταν κουρασμένος και μου ζήτησε να του βάλω ένα ποτό. Έβαλα και σε μένα για να του κάνω παρέα και βλέποντας τον έτσι ταλαιπωρημένο άρχισα να τον χαϊδεύω και κατέληξα να του κάνω μασάζ.

Αφέθηκε σαν μικρό παιδί στα χέρια μου και που και που μου έδινε πεταχτά φιλιά. Ξεκούμπωσα  τα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου του αλλά τελικά του το έβγαλα γιατί με ενοχλούσε. Ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ πρώτα μπρούμυτα και μετά γύρισε ανάσκελα.

Ήμουν πλέον ανεβασμένη πάνω του και εκείνος αφημένος στα χάδια μου. Όλη η φάση ήταν πολύ ερεθιστική αλλά εκείνο που με τελείωσε ήταν όταν ένιωσα το μόριο του να σκληραίνει και εγώ να κάθομαι πάνω του. Έσκυψα να του δώσω ένα πεταχτό φιλί αλλά με έκλεισε στην αγκαλιά του κλειδώνοντας τα πόδια του γύρω μου.

Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα και η σεξουαλικότητα χτύπησε κόκκινο. Ξεκουμπώναμε ο ένας τα ρούχα του άλλου και το μασάζ  προχώρησε στα απροχώρητα. 

Ήξερε πως πλέον δε θα μπορούσα να του πω όχι. Ήξερε πως ήμουν έτοιμη να του δοθώ ολοκληρωτικά, αλλά εκείνος επέλεγε να με βασανίζει με τα προκαταρκτικά.

Θυμάμαι πως όταν κάναμε έρωτα είχε γλιστρήσει μέσα μου εντελώς αβίαστα και πλημμυρίσαμε από ηδονή και πάθος. Από εκείνη τη μέρα το γραφείο του είχε γίνει η ερωτική μας φωλιά.

Όταν η Αναστασία γνώρισε κάποια στιγμή τον Κώστα της άρεσε πολύ αλλά δε συμφωνούσε με τη συμπεριφορά μου και κυρίως με το γεγονός ότι δουλεύαμε μαζί.

Θεωρούσε ότι ήταν επικίνδυνο και πως μπορούσε να έρθει γρήγορα η σχέση σε κορεσμό και να μαλώσουμε για θέματα δουλειάς.

Σαν αρχάρια που ήμουν ήταν πολύ πιθανό να κάνω κάποια βλακεία ή εκείνος αγχωμένος από τη δουλειά να ξεσπάσει πάνω μου αδικαιολόγητα.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Μάλιστα με συμβούλεψε πως θα ήταν καλύτερο να βρεθούμε σε απόσταση για να πεθυμάει ο ένας τον άλλο και να δω αν πραγματικά του λείπω.

Μου είπε και κάτι άλλο που μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αλλά τώρα με προβλημάτισε και με στενοχώρησε πολύ.

Η σχέση μας της θύμιζε πληρωμένο σεξ,  με ρώτησε χαρακτηριστικά » για ποιες υπηρεσίες σου στο γραφείο σε πληρώνει πραγματικά;» Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.

Η Αναστασία μου έβαλε αμφιβολίες και έπρεπε να μάθω γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη και ήθελα να ξέρω πως νιώθει και ο Κώστας.

Δεν ήξερα όμως τι έπρεπε να κάνω και τότε η φίλη μου πρότεινε με αφορμή την έναρξη της εξεταστικής περιόδου να απομακρυνθώ για αρχή από το γραφείο.

Μου πρότεινε αν ήθελα για να με βοηθήσει παραπάνω να ζητήσω του Κώστα να πάει εκείνη να τον βοηθήσει στο γραφείο για να δούμε αν όντος είχε ανάγκη τις υπηρεσίες μου ή αν με ήθελε σαν πόρνη. Το μυαλό μου είχε θολώσει και ήθελα επειγόντως να μάθω.

Ξαφνικά με βασάνιζαν αμφιβολίες. Την άκουγα σαν χαμένη και έβαλα σε εφαρμογή όλα όσα μου είπε. Η Αναστασία δούλεψε μια βδομάδα μαζί με τον Κώστα και μετά δεν ξαναπήγε.

Μου είπε πως θα μου εξηγούσε από κοντά αλλά είχα και διάβασμα και καθόλου χρόνο για εξόδους. Τελικά πέρασε από το σπίτι για να μου πει πως τον Κώστα έπρεπε να τον ξεγράψω από το μυαλό μου και μου αξίζει κάτι καλύτερο.

Δεν καταλάβαινα τίποτα και περίμενα παραπάνω εξηγήσεις. Δυσκολευόταν να μου μιλήσει αλλά μετά από την επιμονή μου να μάθω μου αποκάλυψε πως ο Κώστας της ρίχτηκε στο γραφείο και σχεδόν τη βίασε.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Ξέσπασε σε λυγμούς και σε κλάματα όταν μου έλεγε πως προσπάθησε να τον συνετίσει, αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα. Θεωρούσε δεδομένο μια καλή γραμματέα να εκπληρώνει τις επιθυμίες του προϊσταμένου της και ήταν πρόθυμος να της πληρώσει και έξτρα υπερωρίες αρκεί να μείνει ευχαριστημένος.

Η Αναστασία έπεσε στην αγκαλιά μου μέσα σε αναφιλητά. Άρχισε να μου περιγράφει πως της τράβηξε την μπλούζα και δεν της την έδινε με τίποτα. Εκείνος τη φιλούσε ενώ εκείνη του έλεγε να σταματήσει αλλά νόμιζε πως το όχι της δεν το εννοούσε και της ψιθύριζε πως θα της αρέσει και μετά θα θέλει κι άλλο.

Από ένα σημείο κι έπειτα οι λέξεις έγιναν βουβές. Δεν άκουγα τίποτα και διάφορες εικόνες περνούσαν από μπροστά μου. Έκανα τρεις μέρες να συνέλθω και με αφορμή τις εξετάσεις δεν με έβλεπαν ούτε οι δικοί μου.

Ο Κώστας έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσα, δεν ήθελα να του απαντήσω. Ήμουν πικραμένη, ένιωθα προδομένη και ηλίθια.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Μετά την εξεταστική έφυγα για όλο το καλοκαίρι στο εξοχικό μας στη Χαλκιδική. Ήθελα να ξεχάσω και να ηρεμήσω. Δυστυχώς η καλή μου φίλη δεν μπορούσε να έρθει γιατί βρήκε δουλειά.

Το Σεπτέμβρη όταν αρχίσαμε σιγά σιγά να μαζευόμαστε πάλι πίσω συνάντησα τον αδερφό του Κώστα. Στην αρχή ήμασταν λίγο αμήχανα αλλά τι έφταιγε αυτός για τα καμώματα του αδερφού του!

Μια μέρα έπρεπε να μου δώσει κάτι σημειώσεις και μου είπε πως θα τις έδινε στην Αναστασία αφού καθόμαστε στην ίδια γειτονιά να μου τις φέρει εκείνη. Έπεσα από τα σύννεφα..» και τη δουλειά έχει η Αναστασία ;» τον ρώτησα.

Για μια στιγμή πίστεψα πως είχαν σχέση αλλά πως και γιατί δεν μου είπαν τίποτα. Τελικά μαζί δεν είχαν καμιά απολύτως σχέση. Απλά η Αναστασία δε σταμάτησε να δουλεύει ποτέ από τον Κώστα.

Όλο αυτό το διάστημα πήγαινε καθημερινά στο γραφείο και δεν έλειψε ούτε για το καλοκαίρι. Τότε έμαθα πως ο Κώστας, σύμφωνα με όσα του είπε η Αναστασία, πίστευε πως μετάνιωσα για τη σχέση μας γι’ αυτό και απομακρύνθηκα από το γραφείο. Γι’ αυτό δεν σήκωνα και το τηλέφωνο, γι’ αυτό εξαφανίστηκα χωρίς εξηγήσεις.

Είχε φυσικά δίπλα του την Αναστασία, την κολλητή μου φίλη, να του το επιβεβαιώσει και να είναι εκεί να τον παρηγορήσει.

Τελικά ο Κώστας έμαθε από τον αδερφό του την δική μου αλήθεια αλλά θεωρούσε τη στάση μου επιπόλαιη, παιδιάστικη και ήθελε να του είχα δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Η Αναστασία ποτέ δεν παραδέχτηκε στον Κώστα πως είχε ενεργήσει με τόσο δόλιο τρόπο. Κατηγορούσε εμένα για επιπόλαιη και κακομαθημένη που επειδή μετάνιωσα γύρισα πίσω να τον διεκδικήσω σαν να ήταν κάποιο  «παιχνιδάκι »  κατηγορώντας τους άλλους και διαλύοντας τις ζωές τους.

Κατηγόρησε το αγόρι μου για να τα φτιάξει μαζί του

Οι συνεχείς αποκαλύψεις μου έφερναν πίκρα στην πίκρα. Θύμωνα και με τον εαυτό μου.

Τελικά κατάλαβα πως και οι φιλίες, όπως κάθε άλλη σχέση, χτίζεται μέσα από τις καταστάσεις και κερδίζεται. Δε χαρίζεται επειδή συγκυρίες φέρνουν κοντά δυο ανθρώπους ακόμα κι αν γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια …  είναι απλώς γνωστοί.

Μετά από ένα μήνα έμαθα πως η Αναστασία απομακρύνθηκε από το γραφείο του Κώστα. Αλλά η όποια ελπίδα να τα ξαναβρούμε εξανεμίστηκε  από τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Δεν τον άφηνε σε ησυχία και σχεδόν τον εκβίαζε για να την παντρευτεί.

Μετά από πέντε μήνες αποκαλύφτηκε πως η εγκυμοσύνη ήταν μόνον στη φαντασία της Αναστασίας αλλά τη ζημιά μας την είχε κάνει.

Μια ανακούφιση μόνο πως ο άντρας που ερωτεύτηκα τόσο απόλυτα και αυθόρμητα δεν ήταν το τέρας που μου είχε παρουσιάσει η αγαπημένη μου «φίλη».