Μακιγιάζ ματιών πως να κρατήσει περισσότερο. Μακιγιάζ ματιών πως να κρατήσει περισσότερο το καλοκαίρι με τις μεγάλες ζέστες. Tips για έξτρα σταθερότητα στο μακιγιάζ των ματιών.

Αρχίστε φτιάχνοντας μια σωστή βάση

Δοκιμάστε τα  primers είναι εκπληκτικά. Μια στρώση από concealer θα κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά αλλά μην χρησιμοποιήσετε φον ντε τεν στα βλέφαρα. Είναι πολύ «υγρό» και η σκιά θα «γλιστρήσει» πολύ γρήγορα.

Βάλτε μια λεπτή στρώση κρεμώδους σκιάς

Δημιουργήστε μια βάση πάνω στην οποία θα «κολλήσει» η σκιά σε σκόνη.  Επιλέξτε ένα χρώμα που να είναι κοντά στο φυσικό σας και από πάνω την σκιά σε σκόνη που θέλετε. Αν θέλετε ένα look με πολύ έντονο χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε μια κρεμώδη σκιά στην ίδια απόχρωση με την σκιά σε σκόνη.

Φτιάξτε το look

Για δώσετε επιπλέον διάρκεια στο μακιγιάζ πρέπει να δέσετε τα χρώματα μεταξύ τους. Βάλτε μια ελαφριά στρώση στα μάτια του blush ή του bronzer που χρησιμοποιείτε στο υπόλοιπο πρόσωπο ή μια διάφανη πούδρα. Προσέξτε κατά το άπλωμα είναι σημαντικό να γίνει σωστά για την διάρκεια του και την  εμφάνισή σας

Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας με το ψαλιδάκι

Κρατάει τη  μάσκαρα περισσότερο.

Μακιγιάζ ματιών πως να κρατήσει περισσότερο

Σωστή ενυδάτωση του προσώπου

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σωστή ενυδάτωση του προσώπου, η οποία είναι ιδανική το βράδυ πριν από τον ύπνο και το πρωί όταν βγείτε από το ντουζ. Εκείνες τις στιγμές προτιμήστε να βάλετε ένα ελαφρύ ενυδατικό προϊόν και όχι κάποιο βαρύ.

Προσοχή, μην παραμελείτε την ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ σας, φοβούμενη τη λιπαρότητα που μπορεί να προκαλέσει. Αντιθέτως, αν δεν βάλετε κάποια κρέμα, το μακιγιάζ σας δεν θα κάτσει σωστά και θα σπάσει, δημιουργώντας έτσι όχι μόνο ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και κάνοντας κακό στην επιδερμίδα σας.